1. Rozebrání klimapanelu
U manuální klimatizace stačí vyndat kolečka, který jsou pouze nacvaknutý a jdou ven docela snadno. Celej panel je pak pouze "vsunutej" do přístrojovky a stačí ho vytáhnout. Já k tomu použil příborovej nůž, ale použít se dá cokoliv širokýho a plochýho. Pár zapáčení na správných místech a klimapanel je venku.
U automatický klimatizace to bude předpokládám podobný nebo dokonce stejný. Snad mě někdo doplní.

2. Vyndání výdechů
Výdechy maj z každý strany kolíčky, který jsou nacvaknutý v panelu. Pro vytvoření odporu při otáčení je na nich pak ještě kovovej plíšek. K vyndání jsem použil opět nůž. Vyndání je trochu pakárna, ale taky to jde.

3. Rozebrání panelu s výdechy
Panel drží na 4 místech - 2 křížový šrouby po stranách dole a zobáčky schovaný v každým výdechu. Ze zadní strany panelu je pak konektor s kabelama ke spínači výstražných a lanko k nastavení teploty vzduchu výdechů. To jsem ani neodpojoval, místa pro vyndání spínače je tam dost.

4. Vyndání spínače
Samotnej spínač pak v panelu drží jen na dvou zobáčcích a konektoru (označený modře). Ven jde skoro sám.
Před jeho rozebráním je nutný vyndat žárovku. Ta jde ven trochu hůř
5. rozebrání spínače
Na obou stranách spínače jsou dva otvory v kterých jsou zaražený zobáčky. Zobáčky je teda třeba stlačit a vytáhnout "tlačítko". To je možná lepší dělat ve dvou, protože jestli se dobře pamatuju, šlo to ven hodně špatně.

Nakonec odcvaknout poslední zobáčky

a výsledek:

U mě byl problém s unaveným plastem, kterej pak málo tlačil na pérko běhající při zmáčknutí v bludišti. Sice jsem ho po nahřátí nad sporákem zase narovnal, ale fungovalo to jen chvíli - nakonec jsem se stejně rozhodl pro koupi novýho spínače.

Pokud tenhle návod někdo využije, napište komentář, ať vidim, že to bylo k něčemu dobrý a mám motivaci na příště