Radost, radost a ještě jednou radost... dneska jsem pozvedl úroveň své sedmy do nových výšin instalací černých kožených seslí v ňuňo super stavu (tímto děkuji Marrovi za samotné provedení akce). Je to prostě nádhera, hned jsem se jel pochlubit Tomášovi a plesali jsme nad tím oba jak dva blázni.
Nechte si nevýhody kůží, v zimě mě nestudí (látkový studily 10 min, kůže 10 sekund), v létě možná budou pálit, ale tak ať, ten pocit, ta vůně, to, jak netahaj košili z kalhot, a ta noblesa... miluju sesle, čalouněný tím, co už "kráva" vobnosila.
Stará 740 s látkovými nebo i velurovými seslemi je přece jen... no není to ono, je to víc "jen auto". Auto s kůží získá patinu, vejšku, nonšanlanci a důstojnost - limuzínovost... je to nádhera
** foto udělám co nejdřív za světla... ešče teda dojedu auto umejt, abych si nedělal vostudu
opraveno
Naposledy upravil(a) tnemec dne 06 led 2006 23:25, celkem upraveno 2 x.
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
tnemec píše:Radost, radost a ještě jednou radost... dneska jsem pozvedl úroveň své sedmy do nových výšin instalací černých kožených seslí v ňuňo super stavu (tímto děkuji Marrovi za samotné provedení akce). Je to prostě nádhera, hned jsem se jel pochlubit Tomášovi a plesali jsme nad tím oba jak dva blázni.
Nechte si nevýhody kůží, v zimě mě nestudí (velur studil 10 min, kůže 10 sekund), v létě možná budou pálit, ale tak ať, ten pocit, ta vůně, to, jak netahaj košili z kalhot, a ta noblesa... miluju sesle, čalouněný tím, co už "kráva" vobnosila.
Stará 740 s velurovými seslemi je přece jen... no není to ono, je to víc "jen auto". Auto s kůží získá patinu, vejšku, nonšanlanci a luxus - limuzínovost... je to nádhera
** foto udělám co nejdřív za světla... ešče teda dojedu auto umejt, abych si nedělal vostudu
Gratulace, f kůži to vypadá fakt líp. I když mě to teda studí dýl něž 10s, když si teda nepustím výhřejvání
tnemec píše:Radost, radost a ještě jednou radost... dneska jsem pozvedl úroveň své sedmy do nových výšin instalací černých kožených seslí v ňuňo super stavu (tímto děkuji Marrovi za samotné provedení akce). Je to prostě nádhera, hned jsem se jel pochlubit Tomášovi a plesali jsme nad tím oba jak dva blázni.
Nechte si nevýhody kůží, v zimě mě nestudí (velur studil 10 min, kůže 10 sekund), v létě možná budou pálit, ale tak ať, ten pocit, ta vůně, to, jak netahaj košili z kalhot, a ta noblesa... miluju sesle, čalouněný tím, co už "kráva" vobnosila.
Stará 740 s velurovými seslemi je přece jen... no není to ono, je to víc "jen auto". Auto s kůží získá patinu, vejšku, nonšanlanci a luxus - limuzínovost... je to nádhera
Blahopřeji ale jen tak mimochodem velur je taky kůže!
Blahopřeji ale jen tak mimochodem velur je taky kůže!
Ne nutně, také je to vlněná tkanina s krátkým vlasem na líci . Nicméně aby nevznikla mýlka, měl jsem ty nejsockovatější sedačky. Jsou čtyři verze:
jeeej, nazdar sedackovej brate. Jo,cerna kozka je cerna kozka, este ked ma 2stupnove vyhrievanie a elektrostellung......Hmmmm.... Uz sa tesim na jar az sa nase tanky ukazu v plnej krase :p
tnemec píše:Konečně jsem je sám viděl za denního světla a je to docela ucházející
Hezký, až na ten zelenej kastlík - nebo je to katapult?
Ono to je braný s bleskem, takže to z toho řve, v reálu to neruší. Sháněl jsem kdysi kastlík a našel jsem jen zelenej interiér. Mám z něj ještě madlo nad řidičem a lampičku
Časem to třeba vezmu sprejem na plasty...
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...