Ondra. píše:hlavně s tim nedělej nějakej tuning to si to auto nezaslouží
no nechtěl jsem do toho rejpat ale taky jsem pro 760kuOndra. píše:nemáš to na špatných papírech? Tohle je evidentně 760...
tak jako sory ale za tohle bych tě kopnul.... Proč sis nekoupil Golfa. Jako může mi to bejt jedno ale holt už jsem takovej a krvácím když někdo takhle prasí poctivej strojBERY V6 píše:něco na pohled decentního bich si představoval
ježiši kde jsem se přepsal a napsal jsem že je to V-éčko,já jsem totiž zblblej z opakovanýho vysvětlovaní lidem že tátovo auto je osmival do vé (jestli jsem to nikde napsal tak se omlouvám)tomasss píše:No a ja si prisadim, vidlicovy (V6) to v nafte neni urciteale jinak moc pekny
Tahokovneuman zdenek píše:proboha co to má za masku![]()
a myslíš že je to zrovna to co dělá ze sedmy Volvo?[/quote]Ondra. píše:[quote="BERY V6"Motorycky na tom je taky velice dobře (koktávka mu neujede)je to klasický řadový šestiválec 2.5l (turbína) "jede jak ďábel
my tu zrovna (nejen já ale docela dost lidí) nemáme rádi hyzdění starých poctivých krabic, protože ty auta si to nezasloužíBERY V6 píše:
jak to myslíš?
nojó má to vzadu dva vejfuky, tak to pojede a spojler na prdeli tak to bude frčákOndra. píše:my tu zrovna (nejen já ale docela dost lidí) nemáme rádi hyzdění starých poctivých krabic, protože ty auta si to nezasloužíBERY V6 píše:
jak to myslíš?
né to bich si nedovolil,hizdit tak úžasný auto (já chci akorát ty přední a zadní světla a kola)Ondra. píše:my tu zrovna (nejen já ale docela dost lidí) nemáme rádi hyzdění starých poctivých krabic, protože ty auta si to nezasloužíBERY V6 píše:
jak to myslíš?
tak to potom jo, ale z vlastní zkušenosti ti radím že tohle auto udělá největší parádu a sklidí největší obdiv v originálním stavuBERY V6 píše: né to bich si nedovolil,hizdit tak úžasný auto (já chci akorát ty přední a zadní světla a kola)
Uživatelé procházející toto fórum: Vapik