cim to muze bejt kluci? samoreset? Se mi zda ze mi uz to par krat udelalo, jenom tak z pasie?..

Taky mam slabej prijem signalu, a musim byt fakt pod vykryvacem abych to mel kvalitne stereo a bez sumaku ale to bude asi jina story..
nejaka zahada v elektrike. studeny spoj... obcas blbne zadny panel a konektory na nom. treba preletovat.st_Andy píše:njn, tak to vemu flexou![]()
ja jen ze cim to? ze se tak najednou cukne..
takze rozkuchat tapecywickey píše:jednickova 70ka kombi ma antenu v oboch zadnych bocnych sklach pokial viem.
aha, já to bral podle C70, ta měla v jednom boku vyjížděcí, a druhou v nárazníku myslím,že včetně zesilovače.wickey píše:jednickova 70ka kombi ma antenu v oboch zadnych bocnych sklach pokial viem.
Obávám se, že jen v levém...wickey píše:jednickova 70ka kombi ma antenu v oboch zadnych bocnych sklach pokial viem.
kurna zitra se na to musim mrknout..Fíla píše:Obávám se, že jen v levém...wickey píše:jednickova 70ka kombi ma antenu v oboch zadnych bocnych sklach pokial viem.
Nicméně příjem z nich stojí za ...píííííípBukvik píše:Ja mam v obouale 850ka mela jen v jednom
Takže jaké je doporučení pro druhou anténu, když mám v 850 SC-901? Kuchnout ze staré zesilovač ˇkabeláž a nacpat to někam do zadního nebo předního nárazníku? Exituje nějaká oem verze? V původní 850 mi levé sklo nepomůžeyoby píše:Nicméně příjem z nich stojí za ...píííííípBukvik píše:Ja mam v obouale 850ka mela jen v jednom
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé