Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Pani mam dotaz, je problem keby zmiesam 2 rozlicne oleje - tym myslim - rovnaka vyskozita ale iny vyrobca.
Podla mna by to malo byt jedno lebo zlozenie je "ronake" akurat ina znacka.
Jedna sa mi len o docasne doplnenie kym nevymenim cely olej - tj par kilometrou.
varianta 2 - 5 litrou jendeho oleja + 0.5 litra ineho oleja inej viskozity = to je asi dost blbost ne?
to Ti tá D5 žere tolko oleja,že by nevydržala ešte 90 km?...pri Tvojom nájazde kilometrov je to tak deň dva ...a nabudúce kúp o litrík viac,aby si mal čo na prípadné doliatie...
_________________ S 60 D5 Move,D5244T,AW55-50/51SN, r.v 2005 Čierny
S60 2,4i Kinetic,B5244S,AW55-50/51SN, r.v.2005 Zlatý galéria
Ortový píše:to Ti tá D5 žere tolko oleja,že by nevydržala ešte 90 km?...pri Tvojom nájazde kilometrov je to tak deň dva ...a nabudúce kúp o litrík viac,aby si mal čo na prípadné doliatie...
moja D5 olej nezere, 2x som menil olej a nechybalo nikdy. A oleja do D5 mam doma aj do zasoby
jedna sa o ine auto, len som zistoval stav
MarekV píše:Pani mam dotaz, je problem keby zmiesam 2 rozlicne oleje - tym myslim - rovnaka vyskozita ale iny vyrobca.
Problém by to nemal byť, keďže sám kupujem olej, na ktorom je napísané, že sa môže miešať s inýmy značkami. Myslím, že výrobcovia musia dodržať určité podmienky "miešateľnosti" podobne ako výrobcovia brzdových kvapalín - tie taktiež "musia" byť miešateľné (samozrejme tie s rovnakou špecifikáciou)
Zkušenost ze života:
v mašině jsem vyměňoval olej, měl sem 4l kastrólu, jenže po nalití a nahození než jsem si toho všiml, tak mi toho tři litry vylítaly ven přes prasklý, nový těsnění u filtru. Takže v neděli jsem naháněl motoolej, sehnal jsem motul, nalil a mašina na to ujela v klidu celej interval.
ve volvu mi Mára nalil mobil, jenže jsem zjistil, že mi to žere trochu víc než je normální a po 4tis sem musel dolejt 2l, tak jsem koupil mogul extreme stejný třídy jak viskozitní tak výkonový a motor se tváří, že mu to nevadí a chutná uplně stejně.
Jedno dobu jsem se do tribotechniky poměrně zažral. Pokud dodržíš oleje stejných norem API nebo VW atd., tak jsou mezi sebou libovolně mísitelné.
Dneska už neni žádnej olej syntetický nebo minerální, ale všechno je důkladně řezaný. To dělení je jen pro matení zákazníků, protože kvalitní minerál je lepčí než xindl plná syntetika, takže pokud někde uvidíš plná syntetika, tak je to buď zbytečně předražený, nebo nějaký sajrajt.
urvanej - a hovori ti nieco velkost molekul oleja? mineralne su podstatne mensie ako synteticke. a vyroba je tiez ina...Takze rozdiel tam je. Akurat niektore oleje co su pre vychodny trh sa naozaj "nevmestia" do kategorie synteticke oleje...Ale taky Mobil, Total, Fuchs, Valvoline co sa predavaju u nas - tie su skutocne plne synteticke a nie s nejakymi "inteligentnymi molekulami"
Pověra o nemíchaní olejů vychází z dob, kdy se používaly různé syntetické báze na základy olejů. Dneska už je to všechno na bázi esterů, který mezi sebou míchání snesou. Dokonce můžeš v klidu míchat olej 5W/30 s 15W/40 a stane se jen to, že to bude mít neidentifikovatelnou viskozitní třídu, ale zase tim vyladíš ideální olej pro hlučný hydroštely.
Pro ty co by je to zajímalo je těchto pověr hafo vyvráceno na http://www.oleje.cz a vůbec je tam zajímavý počtení na dlouhé zimní večery.
5w a 15w zanamena skor hustotu...ako to ci je syn alebo min...
Ale mas celkom pravdu s tou miesatelnostou. Len by som si robil staost, aby mi nerozpustil novy olej karbon