rad bych poukazal na stranky p. Formanka ze Cvikova, kde rozjizdime takovy projekt, kam bychom chteli natocit video o co nejvice moznych Volvo vozech. Zhruba kazdy tyden by se mela pridat 2 nova videa (podle casu o vikendu). Kdyztak prozatim omluvte kvalitu... teprve se ucime zachazet s kamerou a strihem videa
rad bych poukazal na stranky p. Formanka ze Cvikova, kde rozjizdime takovy projekt, kam bychom chteli natocit video o co nejvice moznych Volvo vozech. Zhruba kazdy tyden by se mela pridat 2 nova videa (podle casu o vikendu). Kdyztak prozatim omluvte kvalitu... teprve se ucime zachazet s kamerou a strihem videa
tymon píše:jinak vas muzu naladit na prislti tyden... chystaji se 2-ks originalnich Volviku 245...jeden sedan a jeden kombi v tom nejluxusnejsim stavu!
stejně si tak říkám, že je dobře, že všechna Volvovrakoviště jsou ode mne dost daleko. Bych tam byl pořád a moje S60 by byla z půlky přeskládaná do faceliftu
_________________ je: Millennium FalconTesla model S 85D 2015, Solid White; andělíček můj strážníčekS60 2.4T 147kW 2001, Maya Yellow; Strup850 T5R 7 místné kombi 177kW 1994, Cream Yellow (schovaná pod Stone Black); Weisser Riese - bílý obrV70 2.4i 103kW 2001, Polar White; lehárošwágenVW T2b 1.6 37,5kW 1973, Kansas Beige/Pastel White
bylo: S80 se zadřenou 2.5T avtomat AWD 2004; Volvo C70 T5 (B5234T3) 1999
stejně si tak říkám, že je dobře, že všechna Volvovrakoviště jsou ode mne dost daleko. Bych tam byl pořád a moje S60 by byla z půlky přeskládaná do faceliftu
K autům na prodej bych do videí vkládal různé info o stavu, parametry atd, aspoň v podobě textu, nebo budete i mluvit?
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
Jo, je to takový decentní facelift... Nevypadá to úplně zle. Zajímalo by mě, jak to vypadá zezadu. A propos - nevíte o někom, kdo by byl schopen na mé S80 dobastlit brzdová světla v LED provedení? Jenom sonduji, nechápu, když to dělali ve "staré" pofaceliftové S80, proč už to nedali i do nové...
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
Nene, mně se to právě dost líbí... Přitom to nijak neřve - zvenku to téměř nepoznáš a překvapí to. Ale jak říkám - jen zadní. Vpředu si to neumím dost dobře představit - i když zrovna na té mé měl předchozí majitel nad mlhovkami dva LED pásky...
Jo, je to takový decentní facelift... Nevypadá to úplně zle. Zajímalo by mě, jak to vypadá zezadu. A propos - nevíte o někom, kdo by byl schopen na mé S80 dobastlit brzdová světla v LED provedení? Jenom sonduji, nechápu, když to dělali ve "staré" pofaceliftové S80, proč už to nedali i do nové...
to S60 s eR naraznikom, facelift svetla, eR kola, a chromovy spatny kryt zrkadla (facelift)
ale pekne namiesane
Jéé, já už se zase těším na sobotu, až zase něco budeme tvořit
Tyjo a že můj zadek bude sedět v tolika Volvech v tak krátkým čase by mě nenapadlo... nádhera. Opravdu mě to baví, tak snad bude dostatek aut a nápadů
Jinak s komentama jsme to zkoušeli... nátáčela jsem Tymona jak přímo popisuje funkce, vychytávky, auto.. ale není to sranda, člověk se stydí, neví co říkat.. připadá si pak jak blbec.. ještě jsme pak zkusili popis formou otázek, kde jsem se jak správná ženská ptala na každou kravinu(proč to tak jede, co je to krouťák ) , ale to bylo ještě tragičtější.. takže popisky nakonec asi zvítězí.. nebo bychom jedině museli splašit někoho s příjemným hlasem, kdo by to k tomu namluvil
a jestli někoho napadá třeba jak něco natočit nebo na co se víc zaměřit.. tak sem s tím
_________________ XC70, 2.4 D, 2009, manuál, plná palba V70 2.4 D5, 120kW, 2007 šeďák, pořízeno 7/2017 není V70 2.5 TDI, 103kW, 1997 stříbrná hranolka, pořízeno 7/2013 - už není S40 2.0, 100kW, 2000, Zlatonka - už není S40, 2.0, 103kW, 1996, kůže, klima atd. - stříbrnorezavá chudinka - už není
koukám, že formánek má collectiona.. krása, u toho bych zkousl i ten nezajímavý motor. jen škoda těch kol.. každopádně jako radu - sehnat kameru co má stabilizaci obrazu - tenhle třes kazí dojem z hezkého videa.
_________________ '01 C70 T5 cabrio - B5234T3, M56LK 176 kW #601 - signal red /// '06 V70 D5 AWD - D5244T4, M66 AWD 136 kW #459 - dawn blue pearl /// '06 S60 D5 - D5244T4, M66 136 kW #459 - dawn blue pearl '08 XC90 V8 AWD Sport - B8444S, AWTF-80 SC 232 kW #612 - passion red /// '03 S60 T5 - B5234T3, AW55-50SN 184 kW #449 - mistral green metallic ex: '84 760 GLE TD; '90 940 GLE; '96 850 2.5 20V; '91 440 1.8 K; '98 V70 R AWD; '97 850 R; '00 V70 R AWD, '87 740 GL, '97 850 GLE, '04 S60 R AWD, '98 V70 XC AWD Cross Country, '99 V70 XC AWD Cross Country, '99 S70 2.5 20V, '00 V70 XC AWD Cross Country, '04 XC90 2,5T AWD
wickey píše:koukám, že formánek má collectiona.. krása, u toho bych zkousl i ten nezajímavý motor. jen škoda těch kol.. každopádně jako radu - sehnat kameru co má stabilizaci obrazu - tenhle třes kazí dojem z hezkého videa.
ehm... to bude tim, ze jsem tu stabilizaci na kamere zapomnel zapnout ...kdyz na tom malem LCD to vypadalo v cajku
Numenka píše:Jéé, já už se zase těším na sobotu, až zase něco budeme tvořit
Tyjo a že můj zadek bude sedět v tolika Volvech v tak krátkým čase by mě nenapadlo... nádhera. Opravdu mě to baví, tak snad bude dostatek aut a nápadů
Jinak s komentama jsme to zkoušeli... nátáčela jsem Tymona jak přímo popisuje funkce, vychytávky, auto.. ale není to sranda, člověk se stydí, neví co říkat.. připadá si pak jak blbec.. ještě jsme pak zkusili popis formou otázek, kde jsem se jak správná ženská ptala na každou kravinu(proč to tak jede, co je to krouťák ) , ale to bylo ještě tragičtější.. takže popisky nakonec asi zvítězí.. nebo bychom jedině museli splašit někoho s příjemným hlasem, kdo by to k tomu namluvil
a jestli někoho napadá třeba jak něco natočit nebo na co se víc zaměřit.. tak sem s tím