Co se týče výběru montážní firmy, tak jsem chtěl někoho v dosahu okolo Brna a zároveň, aby autům rozuměl. Zde byla volba také jasná a využil jsem služeb " Jeana " rodinné autoopravny Autocentrum AMBO - Michal Truksa. Brňáci a okolní jistě znají. Systém LPG jsem zvolil české - sekvenční vstřikování Megic.
Celá montáž trvala asi tři dny a po ujetí 300 km jsem zajel opět na dílnu a s Jeanem jsme nahráli nové mapy do LPG řídící jednotky.
Důvodem nových map bylo, že motor při jízdě v nízkých otáčkách a při provozu na LPG nešel za " plynem " tak, jak jsem byl zvyklý z provozu na benzín.
Po následné úpravě map, již nepoznám, zda jedu na LPG nebo na benzín.
Pokud budu vycházet z dlouhodobé spotřeby mé 945 s motorizací B230 FB při provozu na benzin 9 - 11 litrů, tak nynější spotřeba 12 - 13,5 litrů LPG je pro mě přijatelná. Asi bych měl i zde zmínit, že jezdím 25% město, 30% dálnice, 45% okresky. Způsob jízdy někdy na dálnici 120km/hod a více ...., okresky od 70km/hod ........asi tak, jak každý z nás

Zapomněl jsem zmínit obsah toroidu - nádrže, je to 70litrů a vejde se tak akorát.
Těchto pár řádků jsem napsal jednak pro Ty, co zatím váhají, zda jezdit na benzin nebo na LPG ( může to být pro někoho odrazový můstek v rozhodování ), ale i jako poděkování Jeánovi a spol. Autocentrum AMBO a nesmím zapomenout na Františka Peroutku alias FERY, který zde zúročil své zkušenosti s LPG "ve starých krabicích". Tímto tedy všem děkuji

A následně přikládám pár fotek.