proto prosím o radu kde lampu koupit nebo jestli nevíte o někom kdo má z nepojízdného auta a prodá.
moc děkuji a přikládám foto
mohol si tam zabudnut manzelku.PLJARDA píše:stávají se , ale i horší věci než zapomenout klíče v kufru
klíče na šňůrkuLukas60 píše:díky moc něco se mě rýsuje v servisu tak uvidím jak to dopadne ale díky
tak to je suprLukas60 píše:jo a kolem krku a spát s nima. dnes mě volali ze servisu že tam jedno světlo mají, sice má drobnou prasklinku ale na tom mě nezáleží, chcou za to 6kil
Tak si zapamatuj , klíče nenechávat v kufruLukas60 píše:Tak světlo vyměněno
600,- troška benzínu a hoďka prácePLJARDA píše:Tak si zapamatuj , klíče nenechávat v kufruLukas60 píše:Tak světlo vyměněno![]()
, kolik Tě to teda ve zkutečnosti vyšlo ???
tý jo tak ještš že si nezmrznul a obdiv za to protažení mezi sedačkama a voknemEcoPower píše:Je unor roku 1996, jedu s benzinovou Cromou na Slovensko. Nekde pobliz Strečna uz močak zacal stavkovat, tak jsem zastavil na takovem betonovem placku u Vahu, a du na to. Vystoupim z auta a jdu smerem k vode. Najednou slysim za zady... ...cvak!![]()
![]()
No to snad ne!!! Jsou asi 2 hodiny rano, motor bezi, svetla sviti, venku je kolem -8°C,a ja v triku cumim na tu zamcenou mrchu od fiatu.![]()
Cloumam klikama asi 5 minut...nic. Zkousim stlacit aspon centimetr nekery sklo dolu, abych otevrel zevnitr...nic. Povedlo se mi lankem otevrit haubnu, zkusim odpojit a zapojit baterku...motor bezi porad, ale central se neodemkl. Zacina mi byt uz pekna kosa.
Zkusim parkrat odpojit/zapojit baterku, a zdalo se mi ze neco cvaklo. Zkusim vsechny kliky a.....hovno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kopnul jsem do kliky ridicovych dveri az ulitla, ale furt je to zamceny, kolem nikdo nejede, a me uz zacinaj jektat zuby zimou.
Tak zkusim jeste kufr, nebo spis paty dvere, a ty jsou otevreny! Tak to bylo to cvaknuti co jsem slysel prve!
Otevru je, zavane krasne teplicko, protahnu se mezi zadnim platem a horni hranou okna jak uhor, a pryyyyyc!![]()
Kliku jsem sehnal na srote za litr a druhej den vymenil.
Od ty doby jsem tu svini italskou uz nikdy neopustil bez klice v kapse, a ona to uz nikdy vic neudelala. Stejne jsem ji za pul roku prodal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé