Za bych objel 3 autorizaky a vsude si za 500,- nechal udelat neco?

Ted vazne. Docela me zaujala ta kontrola klimatizace za 500,- Nevyuzil uz nekdo teto akce?
[img]http://www.resquator.com/temp/jarni-akce-volvo.gif[/img]
Kde a za kolik to bylo celkem po sleve? Abych mel predstavu... Pokud to tedy neni tajnelookass_V70 píše:já jí využil na klimu
Nenasel, psal jsem jim, pac jsem tam byl z kraje roku a bavili jsme se o tom a tehda jeste nevedeli, kdy ta akce bude probihat. Zatim teda ani web volvozustavavolvem.cz neni aktualizovanyRychlik píše:2 Flaksy: Kdes prosimte nasel to 5+??? To me celkem zajima, ale na jejich strankach to nemuzu nikde najit...
Psal jsem mu SZ, pry platil 1000 bez DPH (finalni cena s odectenou slevou). Jenze se to muze lisit podle pouziteho filtru. Nevim, jestli jeho V70 ma take uhlikovy filtr pro AQS, jako ja. Me totiz jen filtr ve Volvu stoji 930Kc a pochybuju, ze dalsi ukony (prace + dezinfekce, kontrolo, recyklace / doplneni) bude stat jen nejakych 700Kc. No ale i tak to neni spatna cena, asi to po vyplate udelam.Roger píše:To by me taky zajimalo za kolik je ta klima, nechce se mi tam volat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé