nejde mi o zatmavení, pouze o zvýšení zabezpečení jak proti vloupání, tak při nehodě
předem díky za tipy apod...

jj, kdyz se nekde vymeles, tak te aspon neporezou strepy... pokud miris tam, ze zustanes v aute uveznenej, tak to bych moc neresil... okno zevnitr se vzdy lepe vykopne / nejak vyvrati, uz kvuli tomu, ze folie je lepena zevnitr...Lachtan píše:Proti vloupání bych pochopil, ale co se týká nehody - pokud se nepletu, tak Doktor to dooost nelibě komentoval...
Evidentně vůbec netušíš o čem mluvíš.Mám tady jednu starou sedmu,za 200Kč si můžeš přijet zkusit vykopnout okno.tymon píše:jj, kdyz se nekde vymeles, tak te aspon neporezou strepy... pokud miris tam, ze zustanes v aute uveznenej, tak to bych moc neresil... okno zevnitr se vzdy lepe vykopne / nejak vyvrati, uz kvuli tomu, ze folie je lepena zevnitr...Lachtan píše:Proti vloupání bych pochopil, ale co se týká nehody - pokud se nepletu, tak Doktor to dooost nelibě komentoval...
Pepino cz: jj, to je ale o tmavych... ja myslel jen bezpecnostni - uplne pruhledne... auto zatmavit nechci
No tak raději nemysli.Pokud budeš mít bezpečnostní folii tak ti kladívko bude maximálně dobré,aby jsi se s nim mlátil do hlavy a říkal si proč já kokos jsem si to namontoval.tymon píše:Ortovy: diky za odkaz, vypada to velmi zajimave... popremyslim, ac jsem spis myslel na bezpecnost (aby se mi nekdo nedostal do auta)
Martinopel: v aute vzdy vozim male kladivko na robiti okna zevnitr (neco jako je v autobusu) a myslim, ze i kdyz na nem bude folie, tak se bude dat celkem snadno vyvratit ven
Konkrétní případ mi sice není znám,ale když se zamyslíš,že se nabouráš,zaseknou se ti zámky,nebo zašprajcujou dveře,a jediná možnost je oknem,na kterém je bohužel bezpečnostní folie.tymon píše:Martinopel: ty znas nejaky pripad, ze by nekdo umrel v aute kvuli foliim? ...jen se ptam, nema to zadny hlubsi vyznam
pojde cez celne okno.martinopel píše:Konkrétní případ mi sice není znám,ale když se zamyslíš,že se nabouráš,zaseknou se ti zámky,nebo zašprajcujou dveře,a jediná možnost je oknem,na kterém je bohužel bezpečnostní folie.tymon píše:Martinopel: ty znas nejaky pripad, ze by nekdo umrel v aute kvuli foliim? ...jen se ptam, nema to zadny hlubsi vyznam
ahojda lidičky, jsem jeden z těch " analfabetu" co se učili jen ruskyOrtový píše:tymone,ja viem,že fólie sú fajn vec ale neuvažoval si aj o tomto? v CZ to majú tu bolo by sa treba spýtať na možnosť pre V50,ale asi by to nemal byť problém...
výhodou je,že to kedykolvek môžeš zdemontovať a aj po otvorení z.okna si pred slniečkom chránený....po zvážení pre a proti som sa rozhodol pre privacy shades,cenovo to vychádza porovnatelne s fóliami...
Tady to máš i v češtiněigi75 píše:ahojda lidičky, jsem jeden z těch " analfabetu" co se učili jen rusky. Kůli dětem by mě docela zaujala tyto clonítka do zadních oken. Nepřelouskal by jste mi někdo cenu na S60 z roku 2005. Nebo hodit dokaz ve srozumitelném jazyce???
Díky
to uz jsem tu uvadel ale zevnitr je skol snaszi rozbitLukaso píše:nějak se mi zdá, že tu nikdo nezvážil možnost, že po nehodě bude člověk v takovém fyzickém ale i psychyckém stavu, že se s tou folií nebude schopný poprat...ačkoliv zevnitř asi za normálních okolností překonat lze...ale možná že píšu kraviny
pokud jsi při vědomí...scoff píše:to uz jsem tu uvadel ale zevnitr je skol snaszi rozbitLukaso píše:nějak se mi zdá, že tu nikdo nezvážil možnost, že po nehodě bude člověk v takovém fyzickém ale i psychyckém stavu, že se s tou folií nebude schopný poprat...ačkoliv zevnitř asi za normálních okolností překonat lze...ale možná že píšu kraviny
dííííííkLachtan píše:Tady to máš i v češtiněigi75 píše:ahojda lidičky, jsem jeden z těch " analfabetu" co se učili jen rusky. Kůli dětem by mě docela zaujala tyto clonítka do zadních oken. Nepřelouskal by jste mi někdo cenu na S60 z roku 2005. Nebo hodit dokaz ve srozumitelném jazyce???
Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Carl-Gustaf Sudhoven, Google [Bot], PetrHP, Vizibable