A nebo to sami neví....když bratr začal dělat s dílama tak říkal, že si to prostě vymýšlel od oka...pak si za něco co nový stojí 200 řekneš 900 a nebo taky prodáš převodovku za 10 a přitom kdyby si řekl 30 tak ti utrhnou ruce taky...na druhou stranu mratín už funguje nějakou tu dobuselap píše:Hřeší na to,že si lidi nevědí kolik to stojí origo,nadhodí nesmysl a občas se někdo i chytne
jak říkam kdo má plastíky to je polobůhLukaso píše: A nebo to sami neví....když bratr začal dělat s dílama tak říkal, že si to prostě vymýšlel od oka...pak si za něco co nový stojí 200 řekneš 900 a nebo taky prodáš převodovku za 10 a přitom kdyby si řekl 30 tak ti utrhnou ruce taky...na druhou stranu mratín už funguje nějakou tu dobu
Plastíků mám spoustu neváhaj a zavolej.Ondra. píše:jak říkam kdo má plastíky to je polobůhLukaso píše: A nebo to sami neví....když bratr začal dělat s dílama tak říkal, že si to prostě vymýšlel od oka...pak si za něco co nový stojí 200 řekneš 900 a nebo taky prodáš převodovku za 10 a přitom kdyby si řekl 30 tak ti utrhnou ruce taky...na druhou stranu mratín už funguje nějakou tu dobupoučení pro příště- plastíky si schovávejte- praskají!
ked som lacno predal s40,dal som kupujucemu link.mohol si kupit taku istu v40,ale bez papierov o polovicu lacnejsie.mikacCZ píše:Tak jsem si dneska udělal výlet do mratína pro servopumpu) mají tam celkem dost dílů, chlápek co prodával taky celkem příjemný, ale překvapila mě jedna věc .. strašně předražené díly .. na to že to je vrakoviště se podle mě nevyplatí tam ani jezdit a rovnou obědnávat nové ... na servopumpu si nestěžuju .. 2500, se zárukou na odzkoušení .. ale když jsem chtěl zadní rameno stěrače, pouze ten plastovej kryt , tak po mě chtěli 900,- to jsem řekl ať si to nechaj, lízátko nárazníku 2000 (střed a pravá strana ) kousíček plastu u stěračů. taková krytka 5 cm široká 600 kč .... no nakonec jsem nakoupil jen tu pumpu .. a to jsem se těšíl že dám konečne volvíka dohromady
TO MATE SMOLU.mikacCZ píše:DALŠÍ NEMILÉ PŘEKVAPENÍ !!!!!!!
pumpa co jsem koupil včera v mratíně teče kolem hřídelky, takže sem akorát tak na*ranej ... znovu jet do mratína 50km, vyměnit to, a to nepočítam kolik budu platit mechanikovi za práci, dal tam koupenou z mratína, tam ještě musel něco přendavat s té staré, teď zase vymontovat, a dát jinou ... to mě to celkem vyjde na 7000 ...................... to je zase den
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]