Doporučuju zkouknout do konce ... Nechápu lidi, co do toho auta narvou nehorázný peníze a jenom, aby se předvedli ho "pošlou do kopřiv" http://navratdoreality.cz/?p=view&id=7207
Teda ale mě je tech krasavců tolikrát líto, že na to koukám jak na popravu než abych se u toho bavil.
Přidávat pod kotel, kdy vidim, že mi z auta cáká chladící kapalina, tudíš motor bude co nevidět s**t
Urvanej píše:Teda ale mě je tech krasavců tolikrát líto, že na to koukám jak na popravu než abych se u toho bavil.
Přidávat pod kotel, kdy vidim, že mi z auta cáká chladící kapalina, tudíš motor bude co nevidět s**t
JJ, taky mi to nedělalo moc dobře a nemoh jsem se dočkat, až bude konec.
jarek.krizan píše:A co mám říkat já, když si uvědomím co dá takový motor práce.
Pokiaľ ti za to primerane zaplatia, tak ti v zásade môže byť jedno, či mu vydrží milión km alebo polhodinu, či?
Je vidět, že jsi Jarka nepochopil. Člověk stráví stovky nebo i tisíce hodin práce na něčem co pak někdo jiný za pět minut zničí. Nevím jak tobě, ale mě to přijde alespoň líto. A na penězích u toho zas tak moc nezáleží.
raolsa píše:Je vidět, že jsi Jarka nepochopil. Člověk stráví stovky nebo i tisíce hodin práce na něčem co pak někdo jiný za pět minut zničí. Nevím jak tobě, ale mě to přijde alespoň líto. A na penězích u toho zas tak moc nezáleží.
To som pochopil hneď samozrejme, ale predsa, sú veci, kde má význam si záležať a potom veci, kde ide len o peniaze a je jedno ako ten motor, auto, čokoľvek skončí, či nie?
_________________ ehm, Golf...
ex 940SE B200FT '92, 480S 2.0 '94