1. Zamrzání zámků u dveří řidiče a spolujezdce. Prakticky od prvních mrazů mám problém s tím, abych se dostal do/z auta nebo zavřel dveře - tedy buď nelze auto otevřít klikou zvenku a zevnitř jde, nebo jde zevnitř a nejde zvenku, nebo se dveře nezabouchnou. Podotýkám, že se nejedná o přimrzlé těsnění dveří

2. Nefunkční zamykání - U dvou dveří (LP a PZ) se mi stalo, že mi přestalo postupně fungovat bezklíčové zamykání dveří pomocí tlačítka - urezly vodiče na rok starém autě - Návštěva servisu: 4x
3. Upadlá krytka od ostřikovače předních světel - po ostříknutí světel mi odlétla pravá krytka ostřikovače. Po nalezení krytky na frekventované silnici bylo jasné, že se jedná o výrobní vadu, ale přesvědčit o tom servis bylo téměř nemožné - Návštěva servisu: 2x
4. Vrzání obou předních zrcátek při sklápění - Návštěva servisu: 1x + 3 x s jiným problémem
5. Upadlá přední krytka tažného oka - V žádném případě nešlo uplatnit záruku, prostě mi ji někdo "ukradl" ostatně stejně, jako krytku ostřikovačů

O problémech, které volvo řeší preventivně jako kryt palivového vedení, prosakující nafta do oleje, napínací kladka, řemen apod neřeším, na to jsem si zvykl a jsem za to rád

Na všechny závady bez výjimky mi bylo vždy řečeno, že jsem první, komu se to stalo a se zárukou byl v některých případech problém. Proto otvírám toto téma, abysme mohli příště říct, že nejsme první

Díky Charlie