napadla me takova uplne blba teorie... je mozne, ze to nejde otevrit tim klickem, kdyz tam neni pripojena baterka?? sice se mi to fakt vubec nezda, ale v dnesnim svete uz je asi mozne uplne vse

to sice ano, ale ja uz bych se tomu ani nedivildoktor píše:no, byla by to fakt pakárna hodná k zamyšlení, kdyby tam byla díra na klíč, skrze kterou nejde klíčem otevřít zámek....
otvorit ich mechanicky otvoris ale len tie jedny dvere akurat Ti central neodcvakne vs zamky, ale mao by Ti to ist. Problem je vacsinou vid tymon hore. Ludia zamok takmer nepouzivaju, a potom je zaneseny, spinavy, teraz zmrznuty, tak sa zamok nechce pohnutTHOmasoj píše:u mojí V40 to tak bohužel je... Jak je baterka totálně vycuclá, tak dveře prostě neodemknu. Mám takovej problém jenom já nebo i někdo další z čtyřicítkařů?
Zámky mi fungujou normálně, ale jak jsem psal výše, jednoho krásnýho večera jsem zapomněl rozsvícený světlo, a druhej den sem se kvůli vybitý baterce nedostal do auta. Zkoušel jsem jak řidičovo, tak spolujezdcovo zámek a ani při vynaložení větší síly jsem to prostě neodemkl. Neviděl jsem, jak má V40 řešený táhla, takže ani nevim proč to nešlo, ale moc mi to do hlavy nejde. Pokud jsem jedinej, kdo má tenhle problém, tak se na to asi budu muset kouknout...I když, kolikrát se mi baterie vybije, že jo....Peťo píše: otvorit ich mechanicky otvoris ale len tie jedny dvere akurat Ti central neodcvakne vs zamky, ale mao by Ti to ist. Problem je vacsinou vid tymon hore. Ludia zamok takmer nepouzivaju, a potom je zaneseny, spinavy, teraz zmrznuty, tak sa zamok nechce pohnut
covece ja mel V40 a jednou v zime jsem taky zapomel pres noc rozsvicene svetlo a baterka byla trop... dvere mi otevrit ale slyTHOmasoj píše:Zámky mi fungujou normálně, ale jak jsem psal výše, jednoho krásnýho večera jsem zapomněl rozsvícený světlo, a druhej den sem se kvůli vybitý baterce nedostal do auta. Zkoušel jsem jak řidičovo, tak spolujezdcovo zámek a ani při vynaložení větší síly jsem to prostě neodemkl. Neviděl jsem, jak má V40 řešený táhla, takže ani nevim proč to nešlo, ale moc mi to do hlavy nejde. Pokud jsem jedinej, kdo má tenhle problém, tak se na to asi budu muset kouknout...I když, kolikrát se mi baterie vybije, že jo....Peťo píše: otvorit ich mechanicky otvoris ale len tie jedny dvere akurat Ti central neodcvakne vs zamky, ale mao by Ti to ist. Problem je vacsinou vid tymon hore. Ludia zamok takmer nepouzivaju, a potom je zaneseny, spinavy, teraz zmrznuty, tak sa zamok nechce pohnut
ako ja by som tam WD nestriekal ale preco je to blbost? WD je ropny olej celkom rychlo vysycha, tak by to nemalo sposobit ziadnu extra katastrofu.Honza píše:Stříkat do zámku wdčko nebo cokoliv mastného je největší blbost co jde udělat.
V70 s vybitou batekou bez problemuTHOmasoj píše:možný to je. Mě se povedlo nechat rozsvícený světlo v interiéru, druhej den přijdu k autu a nic... Da dálkáč nereagovalo, tak zkoušim klíč a neodemkl jsem... Nakonec jsem lezl do auta přes kufr.
Ví někdo proč je to takhle udělaný? předpokládám, že kvůli zabezpečení auta, ale přijde mi to trošku nedomyšlený
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé