kua, tak to sem prokaučoval, cena 350e, ja kupoval klasickou cirou z ebaye i s blinkrama za necelych 5k, ty 3k bych uz navic za tohle dal

kua, tak to sem prokaučoval, cena 350e, ja kupoval klasickou cirou z ebaye i s blinkrama za necelych 5k, ty 3k bych uz navic za tohle dal
snad nebude takovej trabl tu tvojí čirou sadu poslat dál, jestli jsi pro tyhle zahořel! ... já je teda potřebuju každopádněmajklovacz píše:kua, tak to sem prokaučoval, cena 350e, ja kupoval klasickou cirou z ebaye i s blinkrama za necelych 5k, ty 3k bych uz navic za tohle dalLachtan píše: Tady čira optika S/V 40 do r.v.00
Ďakujem. dobrá robotaMikus píše:Tak bi-xenony nainstalovany... Sviti to moc dobre... pridavam foto jak jsem slibil.
Kdyby nekdo chtel je taky nainstalovat tak muzu dohodit supr clovicka na to
Bohužel radost jim nepokazíš, je to tady samej mamlas kterýho nezajímá že protijedoucí řidiči zavírají oči. Takovým ale s radostí pouštím dálkový, třeba se jim rozsvítíLumpy píše:Doufám, že vám tím nepokazím radost z vašeho svícení http://www.novinky.cz/clanek/155775-xen ... galne.html
No fajn, ale keď nemáš číru optiku a k tomu H4 (dokonca aj s väčšou svietivosťou) a večer nevidíš ani h... tak hľadáš nejaké riešenie. Keďže sa tu bavíme o starších autách tak asi väčšina užívateľov hľadá čo najlacnejšie riešenie. Ja osobne to teda nemienim montovať pre dizajn ale pre účel aby som videl. (P.s. zrak mám vcelku dobrý okuliare ešte nepotrebujem - to len ak by si niekto myslel že problém by mohol byť v zrakuRoger píše:ja si myslim ze nepotrebuju xenony, kdyz serizene a ciste H7 v cire optice osadite kvalitnimi zarovkami tak to musi stacit...
Myslím si to samé, akorát je nesmíš mít seřízené z STK - mě je tam seštelovali a od té doby vidím datel, protože světla svítí asi tak 3 metry před auto...Roger píše:ja si myslim ze nepotrebuju xenony, kdyz serizene a ciste H7 v cire optice osadite kvalitnimi zarovkami tak to musi stacit...
No nainstalovat elektroniku na chladič, to už je docela tvrdé kafe. To musel dělat opravdu "odborník" jsem zvědavý jakou asi bude mít životnost...Mikus píše:Tak bi-xenony nainstalovany... Sviti to moc dobre... pridavam foto jak jsem slibil.
Kdyby nekdo chtel je taky nainstalovat tak muzu dohodit supr clovicka na to
Kdyby mi někdo spáchal takovouhle prasárnu na mých autech, tak mu zpřerážím ruce násadou od krumpáčeBurda píše:No nainstalovat elektroniku na chladič, to už je docela tvrdé kafe. To musel dělat opravdu "odborník" jsem zvědavý jakou asi bude mít životnost...Mikus píše:...Kdyby nekdo chtel je taky nainstalovat tak muzu dohodit supr clovicka na to
ne,e Márra dokáže odstranit :mrgreen: :!: Jó Márra je prostě mazák :mrgreen: :mrgreen:wickey píše:taky tak. akorat se budes muset zmirit se stabilne rozsvicenou kontrolkou zarovek na palubce.Hans píše:Já jsem balasty napojil přímo na dráty, které jdou k žárovce.
Nepoužívám nějaké extra kvalitní žárovky (mám navíc "trochu" modré ) H7 a jsem s nimi taky naprosto spokojenRoger píše:ja si myslim ze nepotrebuju xenony, kdyz serizene a ciste H7 v cire optice osadite kvalitnimi zarovkami tak to musi stacit...
Sám vím o dvou případech kdy řidič svedl vše na oslňující světla a uspěl :!:bilej-jezdec píše:že i když se stanem jenom obětí havárky, tak sme s HID okamžitě viníci, naše auto totiž nesplňuje podmínky pro provoz na silnici.
Ja si HID sadu nechal nainstalovat vcera a musim rict,ze s klasickou halogenkou to opravdu srovnavat nejde a,ze jsem jich tam melDoDo100 píše:Zdravim, uz nejakou dobu uvazuji o prestavbe me V50 (2.0D) z halogenek na xenony (HID sadou).
Ma uz nekdo z Vas tejnou prestabu za sebou?
Vsude je pasano,cim teplejsi barva,tim nizsi svitivost,ale proti halogenum zatim opravdu o 100% lepsi.Zatim jsem vyzkousel pouze za dobreho pocasi a za mlhy,problem muze nastat za deste,ale jeste nemuzu posoudit.6000K ma mit udajne lehky nadech do modra,ale dle toho co jsem videl je to ciste bila a z nejakeho uhlu dokonce vypada az trochu jako zluta,takze o snizeni svitivosti do teploty 6000K nemuze byt rec.Osobne nemuzu porovnat rozdil 6000K a 8000K za beznych podminek,ale jsem spokojen a svestek zase tolik nebojim,ikdyz moznost flastru tady jebilej-jezdec píše:Nemůžu posoudit, jestli V50 s halogenama svíté špatně, protože ta naše už xenony má a ty svítí teda pořádně, takže je ty senzory slušně sklápí. Dej si teda bacha ať moc neoslňuješ. A ta barva 8000K, no nevim. Taky sem ty barvy zkoumal a nenašel ani jeden důvod, proč si snižovat svítivost. Nejmíň provokujou 4300K, ale sou nažloutlý. Nejlepší sou podle mě 5000K. A až tě čapnou cajti, bude to za flastr 2000Kč, tak tě možná radost trochu přejde....ale možná ti ta svítivost za to stojí......