http://auto.ihned.cz/c1-47643310-volvo-zautoci-na-golf-chysta-kompaktni-hatchback-v-severskem-stylu
Tak to je paradaold.fashioned píše:ten 5-dv hatch by měl podle něterých informací nahradit v modelové paletě s40, která se už dělat nebude, a k tomu by měl být kombík... trochu menší než v50
btw jak vidno z diskuze, volvo stále budí vášně
ja som u 440 tky mal tapisane v TP 5 dverovi hatchbackeLzyx píše:které dříve vyrobené Volvo je 5ti dvéřový hatchback? (P1800, 480 a C30 jsou třídvéřové hatchbacky)
nepsal jsem o tom, že volvo dusud 5-dv. hatch vyráběloeLzyx píše:které dříve vyrobené Volvo je 5ti dvéřový hatchback? (P1800, 480 a C30 jsou třídvéřové hatchbacky)
no, vidíš na 440tku jsem si nevzpomněllucki píše:ja som u 440 tky mal tapisane v TP 5 dverovi hatchbackeLzyx píše:které dříve vyrobené Volvo je 5ti dvéřový hatchback? (P1800, 480 a C30 jsou třídvéřové hatchbacky)
lucki píše:ja som u 440 tky mal tapisane v TP 5 dverovi hatchbackeLzyx píše:které dříve vyrobené Volvo je 5ti dvéřový hatchback? (P1800, 480 a C30 jsou třídvéřové hatchbacky)
ano, ale nie podla dopravneho inspektoratu v Bratislave. tu napisu aj 18" kolesa pre 480tkutnemec píše:lucki píše: ja som u 440 tky mal tapisane v TP 5 dverovi hatchback
Jenže 440 je liftback, nikoli hatchback
Alespon tam muzes dat poradny balonylucki píše:ano, ale nie podla dopravneho inspektoratu v Bratislave. tu napisu aj 18" kolesa pre 480tku
S posledním pětiválcem skončí můj zájem o nový modely týhle značky. Leda že by dali šestiválec podélně, čemuž moc nevěřím.L4W píše:https://www.autoweb.cz/volvo-nechce-kopirovat-nemeckou-konkurenci/
Zajimave, na jednu stranu chce volvo model konkurujici BMW 7 a zaroven odepise velke motory. Pritom jednou z veci, kterou se volvo lisilo od konkurence byly prave jejich petivalce
I tak... řadovej šestiválec napříč v tak malým autě... tomu aby udělali zatáčecí zadní kolaeLzyx píše:no ... kdyby to oturbený šestiválcový hovado bylo s manuálním 6q, tak do toho půjdu. Ale čtyřválec?
to je teprve začátek... za tři čtyři roky bude 80% motorů tříválcovýchL4W píše:Z tech ctyrvalcu je mi taky nanic. Volvo se chce nejak vymezit od nemecke konkurence a zacne do novych modelu davat ctyrvalce, ktere maji navic rodokmen fordu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé