Já už mám takové podezření, že má Ježuch vybráno

Já padnul v krámku v OC Letňany na tu 242 s těma modrejma pruhama. Obě sedanový 850 tam ale maj taky.ttoommaasseekk píše:Tyhle modylky prodavaji v modelarstvi v Letnanech.
Prvni tri 100%.
dělal je Minichamps v 1:43, občas se nějakej kousek objeví na ebayi.X-Tuner píše:Jen je škoda že nikde jsem zatim nenašel V70 I.ať jsem hledal kde jsem hledal tak nic
az najdes nekde v cechach shop kde maju volva tak napis, tiez nadtym celkom uvazujemeLzyx píše:já mám v plánu si koupit modely všech aut, který jsem kdy vlastnil. Nejhorší to bude se sedanovou Astrou F
...si stěžuj, kde mám sehnat bušovku v kombajnueLzyx píše:já mám v plánu si koupit modely všech aut, který jsem kdy vlastnil. Nejhorší to bude se sedanovou Astrou F
No není to nemožné....VanThomas píše:...si stěžuj, kde mám sehnat bušovku v kombajnueLzyx píše:já mám v plánu si koupit modely všech aut, který jsem kdy vlastnil. Nejhorší to bude se sedanovou Astrou F![]()
Touhle metodou jdu taky. Modýlků se mi líbí mraky a tohle jediný způsob, jak do toho nezahučet ve velkém.eLzyx píše:já mám v plánu si koupit modely všech aut, který jsem kdy vlastnil. Nejhorší to bude se sedanovou Astrou F
Tak při troše fantaziewickey píše:to je bushovka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé