Jak je potom tomu, kdo si hoví?

Vypadá to vtipně, pokud nevíte o co se jedná a jak to mohlo vzniknout. Pak z toho běhá mráz po husí kůži.Mirabilia píše:...náhoda
...klobouk dolů, teď to je jak prohlídka zámku s průvodcem, díkyFrantaB píše:Vypadá to vtipně, pokud nevíte o co se jedná a jak to mohlo vzniknout. Pak z toho běhá mráz po husí kůži.Mirabilia píše:...náhoda
Terč je odvozenina z terče na dynamické drily na cca. 4-12 metrů-zbraň v pouzdře, ruce uvolněně podél těla, tasit, "zapíchnout", vystřelit tuplák. Kruh je široký 1 palec (25,4mm).
Pokud je ten terč opravdu nastřílený opravdu dynamicky v nějakém slušném tempu, navíc s těmi tupláky žertovně rozdělenými symetricky přes střed je pachatel tohohle nástřelu naprosto excelentní střelec a někdo, koho fakt nechcete naštvat.
Ale rozhodně je vtipný, jak se ti kdo vědí nejdřív začnou uculovat, pak si všimnou struktury děr a následně zhmotní "zmrzl úsměv na rtech".
Koneckonců, i kdyby to vzniklo podle hesla "co nezvládne puška, dokáže tužka", tak dotyčný věděl co dělá a proč
...nojo, no, to jsem celej já, nekorektní, heterosexuální a nevhodně světlejFrantaB píše:Prohlídka s průvodce-díky. A to druhé...
To je vysoce polytycky nekorektňý postřeh
Četl a souhlasímFrantaB píše:Miluju nekorektní a politický humor. Tvrdím, že pokud si z něčeho nejde udělat srandu, je s tím něco špatně a na pováženou, anebo je to několik málo věcí, o kterých se moc žertovat nedá.
Ale tohle není sranda.
Tohle je na přesdržku.
Vumlem.
Svazkem kabelových bužírek.
Kusem kabelu.
Nohou od židle.
Pěstí omotanou kusem hrubého sisalového pytle namočeného v solance.
A dalo by se pokračovat podle nejlepších tradic Domečku u Lorety na Hradčanech, likvidačních táborů jako Adam a další v podkrušnohoří a dalších zařízení jinde.
Jedna rána za každého nevýchodního letce nebo jiného vojáka.
Za každého jejich rodinného příslušníka.
Za všechny Františky kteří nechtěli podepsat.
Za ty co přežili místy naprosto idiotské nasazení na východní frontě, ale pak se jim různými způsoby dávalo najevo že byli málo nadšeně angažovaní v politických věcech.
Za každého z každé rodiny, která přišla o grunt, zvířata, musela se přestěhovat na druhý konec země jako totální vyděděnci, po kterých se skutečný vyděděnec na postu předsedy MNV v nějaké zakyslé prdeli vozil, aby si držel autoritu a vykázal činnost a demonstroval vděčnost těm, kteří ho dosadili.
Za každého, kdo si při akci Z musel kurvit zdraví a mrhat časem, místo toho aby měl po směnném provozu čas na děti nebo někoho z rodiny, komu zbývalo pár dní života.
A za spoustu dalších ze spousty dalších důvodů.
A včetně tebe cico, protože nebýt těch zkurvených rudých sviní, žil bys dneska v oblasti s rozumně se transformujícím a fungujícím zpracovatelsko-strojírenským průmyslem a ne v místě těžko provozovatelných skanzenů, které byly v některých směrech na hranici zastaralosti už v době, kdy je soudruzi s velkou slávou uváděli do provozu. Průser je, že díky té skanzenovosti trpí i podniky, které mají technologie a lidi na zvládání zakázek, jaké dokáže řešit jen pár fabrik na světě.
A tohle postneš v den, kde trestně stíhaný stbák přivede rudé svině k moci, byť ve formě kdy z nich má čubky na jedno použití.
Vím že zvrácený humor má svoje místo.
Ale tohle s humorem fakt nemá nic společného.
A klidně mi dejte banán. Ale některým věcem se prostě nesmí ustupovat a musí se pojmenovat natvrdo.
Proč?Shadow píše:Mě by to bylo taky putna, ale trochu jsem tušila, co bude následovat a je fakt, že dnešek na podobně tématické fórky není úplně šťastný.
Protože budou mít bolševici po dnešku možnost ovlivňovat dění v zemi v čele s agentem STB.Deshi píše:Proč?Shadow píše:Mě by to bylo taky putna, ale trochu jsem tušila, co bude následovat a je fakt, že dnešek na podobně tématické fórky není úplně šťastný.
Aha, tak ono to prošlo?kubexxx píše:Protože budou mít bolševici po dnešku možnost ovlivňovat dění v zemi v čele s agentem STB.Deshi píše:
Proč?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé