Na ktorom oddeleni psychiatrie lezis? ja na dvojke - nedame zraz?

raolsa píše:Tak si takhle brouzdám po netu a našel jsem výborný recept:
Krocan na whisky
Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem.
Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla.
Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.
Dame si další tři whisky.
Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.
Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby.
Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat.
Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.
Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!!
Trošku se prospíme a príští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.
![]()
raolsa píše:PROČ MUŽI NEMŮŽOU PRACOVAT V MANŽELSKÉ PORADNĚ?
Milý Honzo,
doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet - musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla. Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde.
Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi.
Magda
Milá Magdo,
že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami.
Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý, zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva.
Doufám, že jsem Ti pomohl
Honza
Koukám na to už od včera a pořád mi připadá že jí v těch šortkách něco přebejvá.st_Andy píše:to moža!..a co povieme vrchnej nech nam nachysta? Bavorske stehno, bôčik al. krkovičku?
Máš pravduHonza píše:Koukám na to už od včera a pořád mi připadá že jí v těch šortkách něco přebejvá.st_Andy píše:to moža!..a co povieme vrchnej nech nam nachysta? Bavorske stehno, bôčik al. krkovičku?
Muzes se ji optat sam jestli Ti to neda spat, poskytnu kontaktHonza píše:Koukám na to už od včera a pořád mi připadá že jí v těch šortkách něco přebejvá.
Moderátor a rasismus na volvofóruLachtan píše: ....
Tak to nemá chybu! Takhle jsem se už dlouho nezasmál.jou81 píše:![]()
![]()
Kontakt neposkytuj, pošli foto (detail)st_Andy píše:Muzes se ji optat sam jestli Ti to neda spat, poskytnu kontaktHonza píše:Koukám na to už od včera a pořád mi připadá že jí v těch šortkách něco přebejvá.
Za ty kytičky ale dostal od starý asi po tlamě.raolsa píše:Tak to nemá chybu! Takhle jsem se už dlouho nezasmál.jou81 píše:![]()
![]()
![]()