Husty to bude, az uleti jen symbolickych 666 metru
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
S tou cenzurou se mi to opravdu moc nelíbí. Nějak moc nevidím důvod, neudělat si prdel z takovýho dementa, ktrej si o to vyloženě sám prosí. To snad ani není politika.
Po smrti přijde inženýr, který žil celý život v míru a pokoji u rýsovacího prkna, k nebeské bráně. Svatý Petr jej nepustí dovnitř, mají plno. Poradí mu, aby to zkusil v pekle.
Ďábel ho přijme, ale povídá: "No, jisté jsou dvě věci: "Za prvé, nemáš tu co dělat, a za druhé, když už tu jsi, můžeš pro nás udělat pár vylepšení a budeš se tu mít líp než v nebi." Inženýr se dal do práce. Opravil klimatizaci, zavedl automatické kotle, výtahy, jezdící schody a podobně.
I k Svatému Petrovi se doneslo o průmyslové pekelné revoluci, šel se tam tedy podívat a říká ďáblovi: "Cože? Inženýr v pekle?
Musíte nám ho vrátit!" Ale ďábel ne a nechce. "Dobře, budeme se soudit!", rozzlobí se Svatý Petr.
Ďábel se rozchechtá: "Tak to jsem móc zvědavej, kde vezmete právníky?"
Zmlácená žena u doktora: "Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí." Doktor: "Opravdu pokaždé vás zbije?" Žena: "Opravdu...pokaždé." Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat." Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mně ani nevšimnul." Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu."
Cestující nastupujou do letadla a na trojku si sedne Žid a z každý strany jeden Arab. Letadlo odstartuje a Žid si začne dělat pohodlí, povolí si kravatu, sundá si sako, zuje si boty, strčí je pod sedačku před sebou, a natáhne si nohy. Za chvilku jde kolem letuška s vobčerstvením, tak si vobjedná sklenici vína a popíjí. Za chvilku se k němu votočí Ahmed a říká:
"Ty, Izáku, pojď, ukončíme už tu věčnou nenávist, to věčný vraždění, podáme si ruku a na znamení smíru si připijeme. Já ale víno nemůžu, neskočil bys tedy k letuškám pro dvě sklenice džusu?"
"Ale samozřejmě a velmi rád.", praví Izák, zvedne se a jde pro to pití.
Mezitím Ahmed vytáhne tu jednu Izákovu botu a vychčije se do ní. Izák přinese ty džusy, ťuknou si, podaj si ruce a co jsme si, to jsme si. Let ubíhá klidně dál. Za chvíli se k Izákovi přitočí i Muhamad a říká:
"Ty, Izáku, já jsem se na vás dva tak koukal a já bych si s tebou chtěl taky připít na usmíření, na ukončení tý věčný nenávisti, toho věčnýho vraždění, a podat si s tebou ruku. Taky ale víno nemůžu, neskočil bys k tý letušce ještě pro dva džusy?"
A tak Izák zase jde pro to pití, Muhamad mezitím vytáhne tu druhou botu a taky se do ní vychčije.
Izák přinese ty nový džusy, ťuknou si i s Muhamadem, podaj si taky ruce a co jsme si, to jsme si.
Letadlo se chystá na přistání, letuška prochází uličkou a cestujícím dává pokyny:
"Budeme přistávat, narovnejte tedy prosím sedačky, zapněte si pásy, obujte si boty."
Izák vklouzne do mokasín a ucejtí to mokro. I vztáhne dlaně k nebesům a začne rozmlouvat k Všemohoucímu:
"Pane Bože, kdy už konečně skončí ta věčná nenávist, to věčný vraždění, to chcaní do bot, to chcaní do džusů...??"
Ptá se Američan Čecha: „Hele, tam u vás teď máte prej problém s imigrantama, co k vám připlouvají po vodě...“
„Jó, to máme“ odpoví Čech.
Od vedlejšího stolu se ozve Indián: "Taky jsme to u nás kdysi podcenili..."