V supermarketu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači:
"Prosím, já bych chtěl půl hlávky salátu."
"Promiňte, ale tady prodáváme jen celé hlávky," odmítá prodavač.
"Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo nějak možné."
Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho:
"Nějaký kretén tam chce koupit jenom půl hlávky salátu..." v tom si uvědomí, že nespokojný zákazník stojí za ním a tak dodá: "a tento pán má zájem o druhou polovinu."
Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojný zákazník odejde, říká prodavačovi:
"Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste, chlapče?"
"Já jsem z Ostravy," odpověděl mladík.
"A proč jste odešel z Ostravy?"
"To víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy. Jinak nic."
"Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy..."
"Fakt? A na který šachtě fárala?"
Otázka pro studenty 1. ročníku PF UK:
„Jen člověk, který nectí principy právního státu, může zpochybňovat pravomocné rozhodnutí nezávislého svobodného soudu“ - je vyjádřením prezidenta Miloše Zemana v reakci na
a) nález Ústavního soudu I. ÚS 453/03 z 11. 11. 2005, k mezím svobody projevu (kauza Brezina vs. Zeman),
b) pravomocný rozsudek Městského soudu v Praze č.j. 22 Co 207 /2016 – 120, ze dne 1.9.2016, ve věci o ochranu osobnosti (kauza Peroutka),
c) premiérovo odmítnutí kontrasignace návrhu na jmenování Karla Srpa do Etické komise.
_________________ Toyota Yaris Hybrid 2017 Smart Selection
BMW M340i xDrive Touring 2020
_________________ Skandinávský plnokrevník S60 B5234T3 02' Venetian Red pearl @ Daily Cars B5244S 01'
Bylo:Fransoa 406 Hdi RHZMégan-néé 1.9 TD otočené na střechu ve ŠtěpánovicíchRenault 25 2.2 automat Škoda Hovoriť 136 LPG Rumun Club 11 R co žral i lidi u přechodu