Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fotograf jednoho renomovaného magazínu dostal za úkol udělat reportáž o velkém lesním požáru. Jeho šéf mu vyjednal na letišti zapůjčení malého letadla i s pilotem. Fotograf dorazil na letiště hodinu před západem slunce a opravdu, na letištní ploše stála malá Cesna a v ní seděl pilot. Fotograf si vlezl s výstrojí na zadní sedadlo a povídá:
"Tak honem do vzduchu!"
Pilot nahodil motor a za chvilku se letadlo odlepilo od země. Letělo sice dost nevyrovnaně, ale letělo. Fotograf říká:
"Leťte na severní stranu požáru a udělejte tam několik nízkých průletů."
"Proč?" zeptal se nervozně pilot.
"Protože chci udělat fotky. Jsem fotograf a fotografové dělají fotky."
Po kratké pauze pilot povídá:
"Chcete říct, že nejste můj letecký instruktor?"
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Byl jsem asi před šesti lety na čumendu v Paříži a jeden důchodce měl nějaký krokoměr a za čtyři dny jsme dali 67km![/quote]
Nezdá se to, ale ve velkým městě dát za celej den 15-20km zas takovej problém není, je to poměrně dost, ale zase toho spoustu vidíš. A to i s důchodcem(a), vím podle našich. Ale to do nás třeba v Londýně pak večer ty guinnessy tekly jak do krtiny...
Dva se milují,on je na ní a ona mu prohrábne prsty vlasy.
On na to: "Co to děláš miláčku?"
Ona: "Ále, hledám rohy!"
On: "A proč rohy?"
Ona: "No protože šukáš jako ďábel!"
Potom se vymění a ona je na něm.
On jí prohrábne prsty vlasy a ona na to: "Miláčku! Co to děláš?
On: "No hledám rohy!"
Ona:"Taky šukám jako ďábel?"
On: "Ne! Jsi těžká jako kráva!"
karelvolvo píše: Byl jsem asi před šesti lety na čumendu v Paříži a jeden důchodce měl nějaký krokoměr a za čtyři dny jsme dali 67km!
OT: ty krokoměry hodně přidávají. Je to dáno nejspíš primitivním senzorem měření kroků. Zkoušel jsem jeden krokoměr. na stejnou vzdálenost - 3 měření vždy uděláno 22 kroků. Na krokoměru jednou 23, jednou 26, jednou 22 kroků. Vzdálenost se dopočítává. Funguje to nějak přes otřesy přístoje.
Pak samozřejmě závisí jak velke kroky děláš a jak velký krok zadáš do mašiny, takže když dáš krok=50cm, a pak někde místo chození šlapeš zelí, tak se klidně můžeš dopracovat i k těm 67 km za 3 dny.
_________________ V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE
Sice nevím k čemu je to dobrý a co to má jako představovat, no přišlo mi to srandovní tak jsem si to vyfotil, foceno včera v Bobnicích u Nymburka (sorry za kvalitu, fotil jsem z dálky se zoomem na telefon)