Hlavně ten motorek od stěračů v tomLachtan píše:Kua - to je facelift![]()
![]()

Hlavně ten motorek od stěračů v tomLachtan píše:Kua - to je facelift![]()
![]()
Lachtane z tebe se stala hrozná slečinka, chceš mít taky všechno najednou, světla, rádijko, A/C...Lachtan píše:To znám - jednou na dovolené jsem si půjčil Hyunday Athos 1.0 (nebo jak se to jmenovalo...) a před každým kopcem jsem raději vypnul klimatizaci a pomalu hledal i redukce, jak se tomu nechtělo...
nene. to je nějaká srandaIvo108 píše:Hledám slečny (18-30 let) bydlící ve společném pronájmu apod., kdekoli v ČR, které si rády pozvou na úklid nahého brigádníka. Jde o veškeré domácí práce včetně praní a žehlení. Finanční nároky nemám, baví mě to. Nabízím i pravidelnou docházku.
http://m.seznamka.cz/(S(hft34x45j55o2uu ... id=4504018
Berou se jako domácí práce i betonování,štípání dřeva a kopání základů??hajnej píše:nene. to je nějaká srandaIvo108 píše:Hledám slečny (18-30 let) bydlící ve společném pronájmu apod., kdekoli v ČR, které si rády pozvou na úklid nahého brigádníka. Jde o veškeré domácí práce včetně praní a žehlení. Finanční nároky nemám, baví mě to. Nabízím i pravidelnou docházku.
http://m.seznamka.cz/(S(hft34x45j55o2uu ... id=4504018
Ty volveraolsa píše:Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu,
že její manžel našel zálibu v análním sexu a ona si
není jistá, jestli je to dobrý nápad.
Doktor: "A líbí se vám to?"
"Ale ano, je to tak zvláštně jiné, ale příjemné."
"No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný
důvod se análnímu sexu vyhýbat pokud si dáte
pozor, abyste neotěhotněla."
"Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?"
"No jistě! Jak myslíte, že se rodí politici?"
![]()
![]()
Martine, jsi Slečna se spolubydlící ve věku 18-30let?martinopel píše:hajnej píše:Hledám slečny (18-30 let) bydlící ve společném pronájmu apod., kdekoli v ČR, které si rády pozvou na úklid nahého brigádníka. Jde o veškeré domácí práce včetně praní a žehlení. Finanční nároky nemám, baví mě to. Nabízím i pravidelnou docházku.
Berou se jako domácí práce i betonování,štípání dřeva a kopání základů??
Pochybuješ o tom??Deshi píše: Martine, jsi Slečna se spolubydlící ve věku 18-30let?![]()
Pokud by to byl betonovací celý den, tak by se to určitě vyplatilo, ale holky by si asi po tom dni moc neužilymartinopel píše:Pochybuješ o tom??Deshi píše: Martine, jsi Slečna se spolubydlící ve věku 18-30let?![]()
![]()
![]()
Když bude betonovat seženu i slečny se spolubydlící.
Hlavně že by si betonování užil ten frajer.Pak může ještě naštípat dříví.Deshi píše: Pokud by to byl betonovací celý den, tak by se to určitě vyplatilo, ale holky by si asi po tom dni moc neužily
Ty woe já se snad taky pochčiju...Ivo108 píše:Masakr![]()
(je třeba kliknout na nastavení aby se objevily české titulky)
Ty volve, jsem málem chcípl smíchyIvo108 píše:Masakr![]()
(je třeba kliknout na nastavení aby se objevily české titulky)