To víšmartinopel píše:seš měkkýX-Tuner píše: já osobně bych to rozhodně nedal ani v plynový masce![]()
Ono je to něco jiného.Je to jako když někdo dáví z tvarůžků.Je fakt,že Surstroming jsou mnohokrát silnější,ale je to jen o psychice.Ochutnat to stojí určitě za to a pokud si to člověk nepřipouští,tak po ochutnání se určitě žádný dávicí efekt nekoná.Stejně tak někdo může dávit z kaviáru,protože jsou to přece vajíčka z ryby.Nebo ze šnečího masa,krevety apod.U mne třebas vytváří dávicí efekt Fernet a Prostějovská režná.X-Tuner píše: To víšmi to připomíná trošku to tričko jak sem dal na něj odkaz Punkexploited s nápisem "tvoje sraní se nedá žrát" nebo tak nějak
Houby plyš... Umělá tráva to jePLJARDA píše:![]()
![]()
plyšáček
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestli jedeš na Sušici a přivezeš to tak já vemu 3litr Fernetumartinopel píše:Ono je to něco jiného.Je to jako když někdo dáví z tvarůžků.Je fakt,že Surstroming jsou mnohokrát silnější,ale je to jen o psychice.Ochutnat to stojí určitě za to a pokud si to člověk nepřipouští,tak po ochutnání se určitě žádný dávicí efekt nekoná.Stejně tak někdo může dávit z kaviáru,protože jsou to přece vajíčka z ryby.Nebo ze šnečího masa,krevety apod.U mne třebas vytváří dávicí efekt Fernet a Prostějovská režná.![]()
Evokuje to ve mne vzpomínky.
![]()
Sežrat si to pojedete nejméně na Boubín.X-Tuner píše:Jestli jedeš na Sušici a přivezeš to tak já vemu 3litr Fernetu![]()
Neboj žádný srajdy se žrát nebudou, nenechám si zkazit super srazHonza píše:Sežrat si to pojedete nejméně na Boubín.X-Tuner píše:Jestli jedeš na Sušici a přivezeš to tak já vemu 3litr Fernetu![]()
Kdepak plny pocet hvezdicek NCAP v ochrane vuci chodcumraolsa píše:"Kvalita" dnešních vozů.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: powl, Weight