"Dobrý den, pane, máte doma myčku nádobí? Toto jsou úplně nové, revoluční tablety pro myčku, nechcete si jedno balení koupit?"
Muž se otočí směrem k manželce a volá:
"Mařeno, pojdˇ sem, budeš to jíst?"

Nechtěl bych tu utěrku prát.raolsa píše:Spíš bych to viděl na utěrku okolo otvíráku.koch píše:prvni vpichse doporucuje udelat v kybli s vodou, aby to nepocakalo vsechno kolem, pac je to nekdy pekne natlakovane
No náš pes by se v tom určitě vyválel.. jak to dělá s oblibou v každý mršině...dali píše:Zajímalo by mě, jak by to dávala třeba kočka nebo pes. Těm to asi spíš bude vonět. Předpokládám ale, že to bude přesolený.
Čekám, kdy někdo vymyslí Fugu challenge... to bude teprv výzva... zvlášť jestli na někoho padne černej petr.
NápodobněEkky píše:No náš pes by se v tom určitě vyválel.. jak to dělá s oblibou v každý mršině...dali píše:Zajímalo by mě, jak by to dávala třeba kočka nebo pes. Těm to asi spíš bude vonět. Předpokládám ale, že to bude přesolený.
Čekám, kdy někdo vymyslí Fugu challenge... to bude teprv výzva... zvlášť jestli na někoho padne černej petr.
papin.pazdera píše:
raolsa píše:Muž se ženou prochází nákupním centrem, když tu zastaví muže dvě děvčata s prezentačním pultem:
"Dobrý den, pane, máte doma myčku nádobí? Toto jsou úplně nové, revoluční tablety pro myčku, nechcete si jedno balení koupit?"
Muž se otočí směrem k manželce a volá:
"Mařeno, pojdˇ sem, budeš to jíst?"
![]()
![]()
![]()
Zkus mi to k něčemu přirovnat - delší dobu o tom přemýšlím, spíš ze zvědavosti. To je fakt tak hrozny?hombredavid píše:Shamane, myslím že to ani ty nedáš. Ten dávící reflex je docala silnej. Aspoň ne na poprvé...
Nevím jak ty ale já radši nechci vědět co je to za humáč, stačilo to video a šel bychmr1 píše:Zkus mi to k něčemu přirovnat - delší dobu o tom přemýšlím, spíš ze zvědavosti. To je fakt tak hrozny?hombredavid píše:Shamane, myslím že to ani ty nedáš. Ten dávící reflex je docala silnej. Aspoň ne na poprvé...
No tak prostě, stačilo mi to video a dál si radši nechci ani představovat, ale tak každej má jiný chutě noUrvanej píše:Proč prasata? Prostě jen jídlo, který neni pro každýho.
Jinak jsou to naložený fermentovaný rybičky. Mam pocit že popsání smradu bylo řečeno v tom videu, že to je kombinace žumpy, blitíčka a ještě něčeho. Vzhledem k tomu, co ve mě bylo schopný vyvolat výměňování nabombardovaný jedný povedený plínky u dcérky, tak nepředpokládám, že bych vydržel tohle.
seš měkkýX-Tuner píše: já osobně bych to rozhodně nedal ani v plynový masce
To víšmartinopel píše:seš měkkýX-Tuner píše: já osobně bych to rozhodně nedal ani v plynový masce![]()
Ono je to něco jiného.Je to jako když někdo dáví z tvarůžků.Je fakt,že Surstroming jsou mnohokrát silnější,ale je to jen o psychice.Ochutnat to stojí určitě za to a pokud si to člověk nepřipouští,tak po ochutnání se určitě žádný dávicí efekt nekoná.Stejně tak někdo může dávit z kaviáru,protože jsou to přece vajíčka z ryby.Nebo ze šnečího masa,krevety apod.U mne třebas vytváří dávicí efekt Fernet a Prostějovská režná.X-Tuner píše: To víšmi to připomíná trošku to tričko jak sem dal na něj odkaz Punkexploited s nápisem "tvoje sraní se nedá žrát" nebo tak nějak
Uživatelé procházející toto fórum: andemix