a teď co na to švédi:penek píše:
"Absolvováno" myslíš to jak k tomu každý čuchnul, Martinopel si kousek ďobl a pak celý zbytek srazu ležela plechovka v trávě hodně daleko od všeho živého?koch píše:u nas absolvovano, diky iniciative milanmoona tim byl kulturne zpestren pred par lety roznov...to co provadi ta holka na videu je moc
Náhodou já si ďobl hned třikrát.Chuť je skvělá,ale fakt je,že lépe je mít rýmu.Kein píše:"Absolvováno" myslíš to jak k tomu každý čuchnul, Martinopel si kousek ďobl a pak celý zbytek srazu ležela plechovka v trávě hodně daleko od všeho živého?koch píše:u nas absolvovano, diky iniciative milanmoona tim byl kulturne zpestren pred par lety roznov...to co provadi ta holka na videu je moc
WTF?
X-Tuner píše:Jde turista po tržišti v Tunisu a říká prodejci:
"Jednu Coca colu, prosím."
"Jeden dolar."
"Docela levná a co tam ta láhev whisky?"
"Jeden dolar."
"A to se Vám vyplatí prodávat tak levně?"
"Já obchodník, nahoře moje šéf. On jebat moje žena, já jebat jeho obchod..."
Tak jsem rybičky zakoupil http://www.swemat.cz/cs/ryby/36-surstromming.html, týpek se mě ptal, jestli jsem si vopravdu jistej, co kupuju, a dal mi pár cennejch rad, nevotvírat doma, nekonzumovat zastřízliva, apod... Takže kluci, ke komu můžu přijet na oběd? Zn.Suroviny přivezu.penek píše:
Spíš bych to viděl na utěrku okolo otvíráku.koch píše:prvni vpichse doporucuje udelat v kybli s vodou, aby to nepocakalo vsechno kolem, pac je to nekdy pekne natlakovane
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé