_________________ Bylo CITROEN BX 1,6 TRI
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Bylo VOLVO V40 1,8 16v B4148S r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 535 VIRAGO r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 750 VIRAGO r.v. 1993
Byla KAWASAKI VN 800 CLASIC r.v. 2003
Je KAWASAKI VULKAN S 650 r.v. 2016
Nee! Stejně si myslím, že to je minimálně doupravený ve fotošopu, ne-li celý namalovaný.
Edit: i podle nepoměru ve velikosti jednotlivých znaků je to PS, ale hoodně vtipnej...
ty voe, tos mě zabil takhle na věčer... zajímavý, jestli si někdo všimne toho černého výtoku... na ptačím autě neni, takže asi nějaká neplánovaná infekce či co
Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku, s lahváčem v jedné ruce a s ovladačem v druhé. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem:
„Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže… Nevadí ti to???“
A manžel jen mávne rukou: „ÁÁle prosím tě, na to moje mrdání…
Do ruského přístavu vpluje loď. Na břeh vyběhne jeden z nadržených námořníků, rychle si sjedná přístavní prostitutku, v nejbližším tmavém roku ji ohne a začne jí to dělat zezadu. Dívka mu na to říká: "Ohohó, námořníčku, zdá se, že jsi vplul do nesprávného přístavu." "Mně je jedno, jaký je to přístav!" zařve námořník, "Já hlavně potřebuji složit náklad!
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Jsou spolu dvě holčičky do parku. Jedna si jde hrát na písek a druhou zastaví starší pán a říká: "Holčičko, když ti dám bonbónek, můži ti pohladit vlásky?" "Tak jo", odvětí holčička. "A když ti dám další, můžu ti pohladit ručičku?" "Tak jo." "A když ti dám další, můžu ti pohladit nožičku?" Holčička se otočí na kamarádku a říká: "Ty vole, ten než mě ošuká, tak budu mít cukrovku!"
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Řidičku, která je už léta v důchodu, ale přesto si potrpí na svůj mladistvý vzhled, zastaví dopravní policista:
"Víte, že jste překročila šedesátku?!"
Ona si sundá brýle, přepudruje se, podívá se do zpětného zrcátka a pak se otočí na policistu:
"Už je to lepší?"
V irském Dublinu pláče na kostelních schodech malý chlapec.
Uvidí ho kostelník a ptá se ho: "Co se ti stalo, chlapečku?"
"Umřela mi máma," odpovídá chlapec plačtivě.
"Ale to je mi líto," říká kostelník, "nechceš jít dovnitř, za otcem O'Reillym?"
"Moc děkuji, pane," říká chlapec, "ale sex je to poslední, na co mám teď náladu."
Hodina zeměpisu, ve třídě sedí 20 blondýnek.
Učitel vyzve jednu z nich: "Nikol, ukažte nám na mapě Ameriku."
Nikol jde k mapě a ukáže Ameriku.
Učitel říká: "Výborně! Další otázka: Kdo objevil Ameriku?"
19 blondýnek sborově odvětí: "Nikol!"