Fotky k inzerátu...

Tak to už je moc, to je moc srandy najednouUrvanej píše:To už trochu přeháníš, propagovat vlastní inzerát i tady...
Takhle se tváří naše želva, když má radost ze žrádla
že by OIL?Punkexploited píše:Před několika dny zažil vedoucí autodílny neuvěřitelnou příhodu.
Přišla za ním blondýnka a žádala ho o sedmset desítku.
Všichni přítomní se na sebe nechápavě podívali a jeden zákazník se
zeptal:"
Co to sedmsetdesítka je?"
Blondýna odpověděla, že to je taková malá věc uprostřed motoru.
kterou ztratila a potřebuje novou.
Mechanik jí podal kus papíru a tužku, aby mu tu věc nakreslila.
Namalovala kolečko, do kterého napsala 710.
Nechápající mechanik potom odvedl blondýnu ke stejnému autu, zvedl
přední
kapotu a zeptal se: „Je ta 710 v tomto autě?“
Blondýna ukázala prstem a řekla: "Samozřejmě že tady je!!
Mechanik málem omdlel…Ví někdo?
Toto by se melo poustet v autoskole vsem jinak to dopadne takhle https://www.youtube.com/results?search_query=women+motor+oilChase píše:že by OIL?Punkexploited píše:Před několika dny zažil vedoucí autodílny neuvěřitelnou příhodu.
Přišla za ním blondýnka a žádala ho o sedmset desítku.
Všichni přítomní se na sebe nechápavě podívali a jeden zákazník se
zeptal:"
Co to sedmsetdesítka je?"
Blondýna odpověděla, že to je taková malá věc uprostřed motoru.
kterou ztratila a potřebuje novou.
Mechanik jí podal kus papíru a tužku, aby mu tu věc nakreslila.
Namalovala kolečko, do kterého napsala 710.
Nechápající mechanik potom odvedl blondýnu ke stejnému autu, zvedl
přední
kapotu a zeptal se: „Je ta 710 v tomto autě?“
Blondýna ukázala prstem a řekla: "Samozřejmě že tady je!!
Mechanik málem omdlel…Ví někdo?![]()
Známýmu kdysi do servisu dorazila blondýna s károu na odtahovce a totálně zadřeným motorem. Jeho první otázka byla: "Slečno, lila jste do toho olej?"
Odpověď blondýny mu řekla vše co potřeboval...s naprosto kamenou tváří... "Já myslela, že to jezdí na benzín..."
Chase píše:Známýmu kdysi do servisu dorazila blondýna s károu na odtahovce a totálně zadřeným motorem. Jeho první otázka byla: "Slečno, lila jste do toho olej?"
Odpověď blondýny mu řekla vše co potřeboval...s naprosto kamenou tváří... "Já myslela, že to jezdí na benzín..."
O některých psech jsem ani nevěděl, že existují. Každopádně hodně z nich už se psem (původně vlkem) nemá nic společného...X-Tuner píše:Tohle je celkem slušná galerie, aneb čemu se podobají hafani![]()
http://style.iprima.cz/celebrity/epicka-fotogalerie-pejsci-pripominaji-leccos-croisanty-star-wars-postavicky-i-plysaky-pozn
V rusku už to zakázali co jeden šprýmař dostal léčbu devítkou.Sarkasmic píše:smolda píše:Tohle je už fakt hoooodně brutální vtípek
Lidi kteří tohle vyrábí a považují za vtipný bych osobně nechal normálně zavřít... Vím o člověku kterej podobnej žertík odnesl infarktem-prostě mu z rádia v akci napal mě volali že ta novostavba co měl kolaudovat hoří....
To se ani nedivím, co je moc, to je moc ale tohle je už příliš, někdo to možná považuje za vtípek ale já teda rozhodně ne, to je horší než humusHonza píše:V rusku už to zakázali co jeden šprýmař dostal léčbu devítkou.Sarkasmic píše:
Sice jsem v "továrně na sny"X-Tuner píše: To se ani nedivím, co je moc, to je moc ale tohle je už příliš, někdo to možná považuje za vtípek ale já teda rozhodně ne, to je horší než humusto je možná tak do scény nějakého hororu, ale na ty já nekoukám, za 1. jsou příběhy vždy téměř totožné a za 2 se mi to nelíbí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé