Američan říká: We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johny Cash.
Slovák na to: We have Robert Fico, no wonder, no hope and no cash.

dali píše:Tak ten je hodně dobrej![]()
![]()
Stejně je to tady jak s parchantama ve škole, jak ostatní zjistí na co některej chytá, jentak mu pokoj nedají
Protože je to druhé nejčastější téma vtipů hned po sexuálníchChase píše:Lachtan:![]()
![]()
Proč mám pocit, že liga národnostních fórků hned tak neskončí?
Myslím si že 43% ľudu už je, pretože voliť FICA s takým množstvom hlasov a s tým ako sa vysmieva ľudom do ksichtu môžu voliť len koko*i....problém je že nie je to ani vtipné ale do plaču...martinopel píše:Zaslechl jsem,že prý se má Slovensko přejmenovat na MaRoKo.
Prý podle národností co tam žijí.
MAďaři
ROmové
KOkoti
Nemůžu si pomoct, ale rád bych se tě zeptal, proč ti ten vtip příjde vtipnej. A asi bych i tvým směrem utrousil něco nehezkýho. Ale neudělám to a budu si myslet svý.Dzambor píše:Myslím si že 43% ľudu už je, pretože voliť FICA s takým množstvom hlasov a s tým ako sa vysmieva ľudom do ksichtu môžu voliť len koko*i....problém je že nie je to ani vtipné ale do plaču...martinopel píše:Zaslechl jsem,že prý se má Slovensko přejmenovat na MaRoKo.
Prý podle národností co tam žijí.
MAďaři
ROmové
KOkoti
P.s.: Viete ako spoznáte žida basketbalistu?
Trčia mu nohy z pece...
Koukám,že už je to podruhé,že máš problém s vtipy o židech.Nevím,jestli jsi žid,ale jde jen o vtipy.Je to stejné,jako vtipy o slovácích,blondýnách,policajtech atd.penek píše: Nemůžu si pomoct, ale rád bych se tě zeptal, proč ti ten vtip příjde vtipnej. A asi bych i tvým směrem utrousil něco nehezkýho. Ale neudělám to a budu si myslet svý.
Koukám,že už je to podruhé,že máš problém s vtipy o židech.Nevím,jestli jsi žid,ale jde jen o vtipy.Je to stejné,jako vtipy o slovácích,blondýnách,policajtech atd.penek píše::
Tak je pravda, že my jsme v Tatrách vyhlášený národ hazardérů...PINĎABC píše:Jeden co mi říkali kamarádi na slovensku:
V krčme hraje televize a moderator v televizních novínách říká lavina ve Vyskokých tatrách zavalila pět turistů. A celá krčma začne skandovat ČESI, ČESI, ....
Teda, ta móda zasviněnejch poznávaček už mě trochu se*e...Lachtan píše:...
Aspoň že ušetřil a dal dvě vrány jednou ranouDzambor píše:Škodofka neškodofka....ako sa to dá dať dole? určite lacné to nebude...hlavne by som chcel vydieť toho majstra ktorý to spôsobil...ale čo ma fakt serie...nie a nie umyť tú ŠPZ![]()
Jde to dolů celkem jednoduše chemií, kterou mají maníci co dělají s asfaltem vždycky u sebe. Když mi kdysi zaprasili kábro při zastříkávání děr v silnici, tak se čekal nějakou alchymii a nakonec borci vytasili odstraňovač asfaltu od Den BravenDzambor píše:Škodofka neškodofka....ako sa to dá dať dole? určite lacné to nebude...hlavne by som chcel vydieť toho majstra ktorý to spôsobil...ale čo ma fakt serie...nie a nie umyť tú ŠPZ![]()
Uživatelé procházející toto fórum: honzs