"Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..."
Dál usilovně drhne rifle.
"A to jsem si chtěl jen prdnout!"
![ROFL :ROFL:](./images/smilies/rofl.gif)
veď to tam aj píšeEkky píše:Hlavně je dobrý ta SPZ jak je tam obtisklá...
Chase píše:Písal sa rok 1272, keď slovenskí bačovia použitím čreva oviec vynašli kondóm. O pár storočí neskôr, v roku 1850, sa Britom podarilo tento objav zdokonaliť tým, že črevo z ovce najskôr vybrali...
Aááá, koukám, že jsem se někoho doknul, tak to pardon. Ti chytřejší se zasmějí, ti méně inteligentní se vztekají... no a ti co jsou na tom ještě hůř, pak hned ostatním nadávají do kokotů...alfaman píše:Chase píše:Písal sa rok 1272, keď slovenskí bačovia použitím čreva oviec vynašli kondóm. O pár storočí neskôr, v roku 1850, sa Britom podarilo tento objav zdokonaliť tým, že črevo z ovce najskôr vybrali...
To je také veľmi smiešne, ha ha ha, určite sa všetci v ústave smejete aké je to vtipné ha ha ha.
A tento poznáte: Príde Chase domov a mamička mu hovorí "Chase ty si kok-t, kok-t, kok-t a keby boli majstrovstvá sveta kok-tov tak ty skončíš na druhom mieste" a Chase udivene" prečo na druhom mamička? a mamička: lebo ty si taký kok-t, že by si ani nevyhral.
Prepáčte, ale do takéhoto stavu sa vždy dostanem keď čítam o "inteligentných" čechoch a tupých slovákoch.
Ty máš vážný problém, víš to ?alfaman píše:Chase píše:Písal sa rok 1272, keď slovenskí bačovia použitím čreva oviec vynašli kondóm. O pár storočí neskôr, v roku 1850, sa Britom podarilo tento objav zdokonaliť tým, že črevo z ovce najskôr vybrali...
To je také veľmi smiešne, ha ha ha, určite sa všetci v ústave smejete aké je to vtipné ha ha ha.
A tento poznáte: Príde Chase domov a mamička mu hovorí "Chase ty si kok-t, kok-t, kok-t a keby boli majstrovstvá sveta kok-tov tak ty skončíš na druhom mieste" a Chase udivene" prečo na druhom mamička? a mamička: lebo ty si taký kok-t, že by si ani nevyhral.
Prepáčte, ale do takéhoto stavu sa vždy dostanem keď čítam o "inteligentných" čechoch a tupých slovákoch.
alfaman píše:Chase píše:Písal sa rok 1272, keď slovenskí bačovia použitím čreva oviec vynašli kondóm. O pár storočí neskôr, v roku 1850, sa Britom podarilo tento objav zdokonaliť tým, že črevo z ovce najskôr vybrali...
Lachtan píše:V tom případě by jej mohlo potěšit i toto:
Víte, co je to bezpečný sex na Slovensku? Bača má označené ovce, které nekopou.
Zajímavý je, že tenhle fór mi říkal borec z Košic, což je ještě podstatně víc na východ než mistr cholerdali píše:Cholerickej záchvat hodnej gólmana. Je zajímavý že mindráky tohodle druhu má z daný dvojice vždycky ten víc na východ. Ještě jsem neviděl aby se nějakej Čech čertil nad slovenským vtipem na účet Čechů.
Potrefená husa se vždycky ozve...Chase píše:Zajímavý je, že tenhle fór mi říkal borec z Košic, což je ještě podstatně víc na východ než mistr cholerdali píše:Cholerickej záchvat hodnej gólmana. Je zajímavý že mindráky tohodle druhu má z daný dvojice vždycky ten víc na východ. Ještě jsem neviděl aby se nějakej Čech čertil nad slovenským vtipem na účet Čechů.
Ty woe, já si ani na žádnej nemůžu vzpomenoutdali píše: Ještě jsem neviděl aby se nějakej Čech čertil nad slovenským vtipem na účet Čechů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé