Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
98-letá stařenka na smrtelné posteli říká svému 99-letému manželovi: "Jane, můj drahý, teď, když jsou mé dny sečteny, chtěla bych Ti něco říct. Ale nejprve jdi do stodoly, kde pod třetím sloupem vpravo najdeš dvě krabice. Přines je sem, prosím." Manžel to udělá a když je u smrtelné postele své ženy otevře, najde v první 3 vajíčka a v té druhé 300.000,- eur. Celý udivený se ptá: "Co znamenají ta vajíčka?" Manželka mu odpoví: "Za celých 79 let,co jsme manželé, jsem pokaždé, když jsem s Tebou nedosáhla orgasmu, dala do krabičky vajíčko." Manžel se začervenal pýchou, že po celou dobu tak dlouhého manželství ženu neuspokojil jen ve třech případech a ptá se na druhou krabičku s eury. "Víš", povídá manželka, "vždycky, když tam těch vajec bylo 12, šla jsem je prodat na trh."
Přijde Ježíš do hospody a sedne si ke stolu štamgastů. ,,Tam si nesedejte, až přijdou vyhodí Vás‘‘, povídá Ježíšovi hospodský. Za chvíli přijde slepý, hluchý a cikán a sednou si k Ježíšovi. Ježíš po chvilce povídá: ,,Zato, že jste mě tady nechali sedět, pomůžu vám.‘‘ Sáhne na slepého, který vykřikne: ,,Já vidím‘‘. Poté sáhne na hluchého, který z radosti vykřikne : ,,Já slyším‘‘. Ježíš se otočí k cikánovi a ten mu povídá. ,,Na mě nesahej ty vole, já mám invalidní důchod‘‘.
Krtek se vyhrabe na nuda pláži, přesně mezi roztaženýma nohama mladé ženy a ptá se: "Ježku, jsi to Ty?"
Nic.
"Ježku, jsi to Ty?"
Nic.
Tak přičuchne a ptá se: Ježku, žiješ?
sv.i píše:Krtek se vyhrabe na nuda pláži, přesně mezi roztaženýma nohama mladé ženy a ptá se: "Ježku, jsi to Ty?"
Nic.
"Ježku, jsi to Ty?"
Nic.
Tak přičuchne a ptá se: Ježku, žiješ?
napada me coz kdyby se jezisek zvednul a jednu krtkovi ustedril
Na plovárně :
- Pane, močit do bazénu je zakázáno!!!
- Ale vždyt to dělají všichni!!
- No...ale ne ze skokanského můstku jako vy!
_________________ Volvo XC70 2002 2.4T 147kW automat původně 345k+, nyní 394k+ modrák
Volvo V70 I 1999 2.5TDi 103kW manual původně 378k+, nyní 590k+ chrochták
Ford Focus 2000 1.6 74kW původně 163k+, nyní 193k+kočíčí expres