No přece cikáni. Běží na koupaliště, tam si zaplavou a zpátky jedou na kole

:mrgreen: aby ste neboli prekvapkani ked nejakeho zbadate na zanovnom volve s GB znackou...petr S60 píše:Mě se roztrha huba u tohohle:
Víte, proč Cikáni nemohou být vegetariáni?
Protože neexistují sójoví psi.
A vtipy o rómech:) mi nevaděj, beztak žádný nejezdí Volvem tak si tohle nepřečte.... :mrgreen:
Náhodou bych se přikláněl,aby Magnum měli v každé cukrárně.hroch32 píše:Mno nevim, ale dle mého sem tohle nepatří....... jeden vtip s podobným kontextem OK, ale vysloveně celé jako téma....??? :? Nejsem moderní liberální politicky korektní humanista, ale tohle je síla už i na mě.
hlucinska crew na tomto aktualne frci... je to specificka komunita...jou81 píše:A co je na tom?? Mě to směšné nepřipadá, asi mi už není 20
to mi chces rict ze o sedm let pozdeji na tom budu s vtipem stejne jako ty ??? doufam ze mi zustanou smesne aspon ty vtipy o kikanech jinak zacnu uvazovat jestli rovnou nemam napalit s autem do stromu..jou81 píše:A co je na tom?? Mě to směšné nepřipadá, asi mi už není 20
to sis ale nemel kupovat volvo... bo tak se nikdy nezabijes...Kein píše:uavzuju jestli rovnou nemam napalit s autem do stromujou81 píše:A co je na tom?? Mě to směšné nepřipadá, asi mi už není 20
Nezlob se na mě, ale tohle nemůže připadat směšné nikomu. I já jsem plný humoru a cítím se na 16, ale nějaká říkanka mě nerozhodí.Kein píše:to mi chces rict ze o sedm let pozdeji na tom budu s vtipem stejne jako ty ??? doufam ze mi zustanou smesne aspon ty vtipy o kikanech jinak zacnu uvazovat jestli rovnou nemam napalit s autem do stromu..
ne v ruzovym...jou81 píše:kein je tvůj brůdr???![]()
![]()
![]()
Už se těším až vás potkám na srazu. Budete oba v zeleným??
Keine, tak to upřímnou soustarst, ale to víš, rodinu si nikdo nevyberejou81 píše:kein je tvůj brůdr???![]()
![]()
![]()
no me dite zpivajici o BOHU smesne prijde...ale tak proti gustu zadnej disputat nekomu se to libi nekomu nejou81 píše:Nezlob se na mě, ale tohle nemůže připadat směšné nikomu. I já jsem plný humoru a cítím se na 16, ale nějaká říkanka mě nerozhodí.Kein píše:to mi chces rict ze o sedm let pozdeji na tom budu s vtipem stejne jako ty ??? doufam ze mi zustanou smesne aspon ty vtipy o kikanech jinak zacnu uvazovat jestli rovnou nemam napalit s autem do stromu..
Ještě nám se dávej zpívánky, to bude mít koch radost