hajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
mazec, poslal bych tu fotku na městský úřad....
hajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
Už jsem někde viděl obrázek, jak takovému frajerovi ty kola zaasfaltovaly do silnicehajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
To by mě zajímalo co tam zbastlili, že to takhle bouchlo. Že by nádrž svařená z jedničky plechu?
Taky sem to videl... Bylo to vystavene nejake auto u bazaru a majitel ho odmitl preparkovat tak mu to zabetonovaly. Ale nejsem si jisty jeatli to tak opravdu bylo.Lachtan píše:Už jsem někde viděl obrázek, jak takovému frajerovi ty kola zaasfaltovaly do silnicehajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
asi PomejehoKuko28 píše:kterýho z těch dvou myslíš?
Co teprve kdyby se doslech, že (jak jsem zaslechnul od spřáteleného nádražáka) jakmile přitáhli ten Ešus do depa, tak ty dementy nenapadlo nic lepšího, než ho pojmenovat "IVETKA"Lachtan píše:jestli si to tady přečte ten její dement, tak ti přijde rozbít papulu![]()
![]()
Ted jsem si vsiml ze vedle losa je zavodni kun u ktereho je 70 km/h kdezto u losa 80km/h..Ekky píše:Dnes jsem byl v Zoo Chleby a tam mely rychlosrni tabuly s radarem,kde si decka mohly zmerit jak rychle dokazou bezet a pak porovnat. A co jsem tam nenasel
Uživatelé procházející toto fórum: Deshi, karelvolvo