To ti tak spolknem, ten tvůj malej penis...Logan píše:"Přítelkyně mi říkala, že malý penis není ve vztahu překážkou.![]()
Stejně bych ale byl raději, kdyby žádný neměla..."![]()
pozn.: Dopředu zdůrazňuji, že je to citace.
jsou to borci
to jsou mástři
martines píše:tohle mě dostalo
Den posvatbě Legát povídá Blanďule:"Miláčku, musíme si určit nějaká pravidla,aby mezi námi nevznikaly krizové situace a měli jsme se stále rádi."
"Povídej, drahý."
"Miláčku, přijdu-li a budu mít kšilt čepice dopředu, je všechno v pořádku,miluji tě, v posteli všechno bude, prostě jsem O.K. Ovšem budu-li mít kšiltdozadu, nemluv na mě, v posteli nic nebude, prostě mě až do rána ignoruj.Rozumíš?"
"Ano, drahý a teď jenom já doplním pár věcí za sebe. Budu-li stát s rukamazaloženýma na prsou, je všechno v pořádku, teplou večeři dostaneš, v postelivšechno bude, prostě tě miluju. Ale budu-li stát s rukama v bok, tak je miúplně u prdele, na který straně máš kšilt!"
Už tam jenom chybí: a když jsem se vracel tak jsem hupnul na letušku.Lachtan píše: A dopravák odpovídá: „ No, vstal jsem, hezky se protáhl, dal si kafe a skočil se dozadu vyčurat."
pěkná šlupka
hajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
Už jsem někde viděl obrázek, jak takovému frajerovi ty kola zaasfaltovaly do silnicehajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
To by mě zajímalo co tam zbastlili, že to takhle bouchlo. Že by nádrž svařená z jedničky plechu?
Taky sem to videl... Bylo to vystavene nejake auto u bazaru a majitel ho odmitl preparkovat tak mu to zabetonovaly. Ale nejsem si jisty jeatli to tak opravdu bylo.Lachtan píše:Už jsem někde viděl obrázek, jak takovému frajerovi ty kola zaasfaltovaly do silnicehajnej píše:dnes v Teplicích. Hlavně, že při čištění silnic se hromadně odtahuje ve velkym.
asi PomejehoKuko28 píše:kterýho z těch dvou myslíš?
Uživatelé procházející toto fórum: jirkaTDI