Nemůžu si pomoct, ale podle toho jak se pořád opakuje mi připadá, že to auto prodává Horst Fuchs z teleshopingu, už tam jen chybí: Když zavoláte do 10 minut, dostanete druhé zdarma!
Nemůžu si pomoct, ale podle toho jak se pořád opakuje mi připadá, že to auto prodává Horst Fuchs z teleshopingu, už tam jen chybí: Když zavoláte do 10 minut, dostanete druhé zdarma!
Ty volve, to není možný, je normální? Určitě cigorka.
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Ucitelka zadala zakum 5.tridy ukol. Zjistete od rodicu pribeh s ponaucenim na konci.
Radka rika, muj tatinek je farmar a chova slepice kvuli vejcim. Jednou jsme je vezli v kosiku do obchodu na prednim sedadle, kdyz v tom jsme nabourali. Kosik vyletel a vsechna vajicka se rozbyla. A ponauceni - pta se ucitelka?
Nedavej vsechny vejce do jednoho kosiku.
Dobre rika ucitelka, ted Lenka.
Nase rodina ma take farmu. Chovame slepice vetsinou jen na maso. Meli jsme jednou tucet vajec a vylihlo se nam jen 10 kurat. A pouceni je, nepocitejte slepice, dokud se nevylihnou.
To je pekny pribeh, rika ucitelka.
Pepicku a jaky mas pribeh ty?
Pani ucitelko, muj tatinek me rekl pribeh o stryckovi Liborovi. Strycek Libor byl s paragany v Kosovu a jeho vrtulnik to jednou dostal. Musel nouzove pristat na nepratelskem uzemi a jedine co mel sebou byla flaska slivovice, kulomet a maceta.
Nez dopadl na zem, slivovici vypil, aby se nerozbila a pak pristal primo mezi stovkami povstalcu. Zabyl jich 70 kulometem, nez mu dosli naboje. Potom zabil 20 dalsich macetou, nez se mu zlomila cepel a zbytek zabil holyma rukama.
"Svata dobroto", zdesi se ucitelka a jake ponauceni ti rekl tatinek z toho hruzneho pribehu?
NESER STREJDU LIBORA, KDYZ JE NALITEJ!!!
Žena přinese domů kocoura, muž se s ní pohádá,že to zvíře půjde z domu, že nepatří do bytu. Vezme ho pod paži, zanese o tři bloky dál a pustí ho do parku. Vrátí se a kocour už sedí přede dveřmi. Naštvaně ho naloží do auta, zaveze za město a vypustí v lese . Vrátí se domů a kocour už zase sedí přede dveřmi. Chlap je z toho na prášky, opět ho naloží do auta, odveze nějakých padesát kilometrů do druhého okresu a vypustí v nějakých bažinách. Asi za hodinku volá ženě a ptá se: "Kocour je doma?" "Ano před chvílí přišel". "Dej mi ho k telefonu, kurva, já jsem zabloudil!!"
Přijde mladík do obchodu a říká: "Jeden banánový kondom. Anebo dejte mi jahodový. Anebo máte borůvkový? Víte co, dejte mi broskvový." A chlap zaním mu říká: "Hele, mladej, budeš jebat, nebo dělat kompot!?"
Archimedes, Pascal a Newton hrají na schovávanou. Archimedes piká.Pascal se rozhlédne a hbitě se schová do křoví. Newton vezme klacek, do hlíny vyškrábne čtverec metr na metr a postaví se do něj. Nijak se neschovává. Archimedes dopiká, rozhlíží se kolem sebe. Samozřejmě, že ihned vidí Newtona a volá: "Deset dvacet Newton!". Newton v klidu řekne: "Tak to teda pěkný hovno! 1 Newton na metr čtvereční je přece Pascal"
_________________ (2013-) S80 D5 120KW, 03', 196tkm, automat, světlá kůže; GALERKA , SPOTŘEBA (2010-2013) Ford Mondeo MKIII, 1,8 TDCi 92KW, 152tkm
(2005-2010) Ford Focus I, 1,8 TDDi 66KW, 126tkm
"Tatínku, tatínku, kohos to včera v noci v posteli zabil?" "Já? Jaks na něco takového přišel?"
"Slyšel jsem maminku, jak říkala: Nech ho bejt - ten už stejně nevstane!"
Letuška: "Klid prosím, uklidněte se, to byla jen turbulence, naprostá normálka, no tak, můžete se klidně pustit těch opěradel, už je všechno v pořádku, dýchejte zhluboka -táák - no, už je dobře? Výborně chlapci, a teď zajdu uklidnit i pasažéry, ano?"
_________________ Volvo V70 2.0 93kw 1999 brichoplaz
Galloper 2.5td 73kw intercooler upraveno na offroad verzi
Opel Omega 2.0 16v 100kw caravan
Chicco S3 black
Dědečku, souložíte ještě s babičkou??
- No to si piš, že jo! Ale bába u toho musí mít nasazenou plynovou masku.?
- A proč??
- Tak za prvé jí to víc sluší, za druhé, když jí zacpu filtr, tak sebou hází jak sedmnáctka
A stvořil Bůh zem a viděl, že je to dobrý...
Tak stvořil rostliny a zkonstatoval, že je to taky dobrý...
Stvořil teda i zvířata a zjistil, že jsou taky celkem fajn...
A tak stvořil muže a zjistil, že ten je taky v pohodě ...
Nakonec stvořil Bůh ženu, potom se na ní podíval a zamrmlal si: "No co, tak se namaluje..."
Proč má Harry Potter na čele jizvu ve tvaru blesku ? ... Protože když byl malý, tak ho srazil Opel. Na druhou stranu může být rád,že ho nesrazil Renault ...
_________________ Volvo V70 2.0 93kw 1999 brichoplaz
Galloper 2.5td 73kw intercooler upraveno na offroad verzi
Opel Omega 2.0 16v 100kw caravan
Chicco S3 black
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
Šéf: "Pořád si stěžujete, že se máte špatně, přitom byste měli být rádi, že máte tento rok o 50 procent vyšší platy."
Zaměstnanci: "Vyšší? Oproti kterému roku?"
Šéf: "Oproti příštímu."