No zasloužil by sis jej - ale vzhledem k tomu, že se jedná o výjimečně krásné auto, tak tentokrát udělám výjimkuneuman zdenek píše:Asi dostanu banána![]()

L.
No zasloužil by sis jej - ale vzhledem k tomu, že se jedná o výjimečně krásné auto, tak tentokrát udělám výjimkuneuman zdenek píše:Asi dostanu banána![]()
Na ten rok výroby, ještě asi dobrý, né ?mr1 píše:podvozek asi ok, ale co ty průvěsy?
co se ti nelíbí - originální stav - nenapadený tuzingářem se silikonemmr1 píše:podvozek asi ok, ale co ty průvěsy?
Jenom jestli už nená přetočenej tachometrmr1 píše:podvozek asi ok,
Speleologický průzkumy už nechávám na jinýchUrvanej píše: Honza: je jasný, že nebudeš první, ale koho to zajímá?
Fakt je,že se mi zdála tenkrát zachovalejší.neuman zdenek píše:Si jí nepoznal? Jsem měl pocit, že jste v Sušici spolu mluvili, nechlastej.martinopel píše:To je Blondýna??
To vydělá za půl roku na parádní Rko, pak hučte do dětí že se mají učit aby se měly dobřePunkexploited píše:Řečtí romové, kteří si koupili blonďatou holčičku ji nahlásili na třech různých úřadech a dostávali na ni 2 500 Eur/měsíc.
Co já tady ještě dělám!!!
Punkexploited píše:Onanuje chlap ve vaně a vystříká to ven na dlaždičky.
Když pak vylézá, uklouzne na tom a majzne se do hlavy.
Vstane a říká: „Svině jedny, vlastního tátu by zabily!”
Punkexploited píše:Hele, Lojzo, ty seš hroznej, dyť ty deš do postele s úplně každou ženskou, i kdyby byla hrozně šeredná!
Copak nemáš žádnou hrdost?? -
Tak to prr! Já náhodou každou ženskou oboduju podle přísného testu, a která nezíská alespoň 3 body, nemá u mě šanci!
- Jo? A jakej je to test? -
No, tak poslouchej: * Je krásná? Jeden bod. * Je chytrá? Jeden bod. * Má píču? 4 body.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]