Lachtan píše:To by mě zajímalo kdo toho dobytka volil - s kým se bavím, tak se k tomu nikdo nehlásí
Já ho volil, ale jen proto aby se tam nedostal ten druhej dement, a taky proto že mě srala zuřivá agitace příznivců toho druhýho. Účel splnil, druhej dement se tam nedostal, tím to pro mě hasne. V nadcházejících volbách bude můj hlavní zájem co nejefektivnějc volit proti tomu oranžovýmu populistickýmu zmrdovi Sobotkovi.
dali píše:V nadcházejících volbách bude můj hlavní zájem co nejefektivnějc volit proti tomu oranžovýmu populistickýmu zmrdovi Sobotkovi.
Jinak je to bída kolego. Volit dementa jenom proto, že ten druhej je taky dement? alespoň by to svoje období prochrápal. Tento buran stihne nadělat hromadu sraček. Ale tak, třeba se uchlastá.
Stát proti němu kdokoli jinej, nevolil bych ho. Obávám se že to neni naposled (viz hrozící Sobotka) co jsem volil ne někoho s kým bych se jakkoli ztotožňoval, ale proti někomu kdo mi vadil ještě víc.
Panička je u zubaře. Pusa otevřená a zubař tam cosi pozorně vrtá.
Vtom jí zazvoní mobil. Po pátém zvonění ho nasranej zubař popadne a řve:
"Kdo jste?"
"Manžel."
"Tak poslouchej manželi! Budu za chvilku hotovej,
ona to vyplivne, umeje si hubu a pak ti zavolá!!" ...
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Zoufalý Láďa klečí v kostele pod krucifixem a žehrá:
"proč se mi tolik nedaří, potkávají mně samá neštěstí, žena mi utekla s mladíkem, klienti odcházejí - nic se mi nedaří. Proč mi nakládáš tak těžké zkoušky?"
Z kříže se ozve nezúčastněné:
"... nějak mně sereš"
Krtkovi se zlomí lopatka a tak si řika: "Pujdu za ježkem, on mi lopatku určitě půjčí". Je v polovině cesty a rozmýšlí se: "Co když mi ten ježek tu lopatku nepůjčí? Přece jen je trochu lakomej... Ale kdyz uz sem v půlce cesty, půjdu dál." Je ve třičvrtině cesty a řika si: "Ty vole! Co když mi ten ježek tu lopatu vážne nepujčí ?! No nevadí, když už jsem až tady, půjdu dál..." Už je skoro u ježkova domu a řika si: "Kurva! Ten ču.ák mi tu lopatu určite nepůjčí". Prijde k ježkovo domu, vezme šutr, hodí mu ho do okna a zařve: "Strč si tu zku.venou lopatu do prdele ty buzerante!!
Operační sál, pacient je připravený na urologický zákrok.
Chirurg s umytýma rukama hovoří k mladé sestřičce:
Sestřičko, upravte polohu penisu...hmm...dobře, a teď pacientovi.
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
"Mami mami koupíš mi prosimtě zmrzlinu ??"
"Hele chlapče, to že žiju a chrápu s tvym tátou neznamená že mi máš řikat mami..."
"A jak ti mám teda řikat ?"
"Normálně... Miloši"
_________________ V70R (184kW/350Nm) '99, automat, silver metallic XC940 2,0t (100,6 kW/188,1 Nm) '97, manual, signal red XC70 D5 AWD (169kW/480Nm) '12, automat, twilight bronze metallic, Polestar Bylo: XC70 D5 AWD '08, automat, seashell metallic, V70 T5 '01, manual, black stone - S40 2,0T '03, manual, black sapphire met. - S60 2,4T '01, automat, polarctic pearl
_________________ Volvo XC70 2002 2.4T 147kW automat původně 345k+, nyní 404k+ modrák
Volvo C30 2006 D5 132kW automat původně 205k+, nyní 218k+ švédská střela
Ex : Volvo V70 I 1999 2.5TDi 103kW manual původně 378k+, nyní 590k+ chrochták
Už brzo ex : Ford Focus 2000 1.6 74kW původně 163k+, nyní 193k+kočíčí expres