Jinak se mi nápad celkem líbí, bohužel takový projekty bez dotažení maji naprosto přesně cenu železnýho šrotu

Cajti by si asi smlsli kdykoliv by to auto potkali... by byl 3x tejdně na STK

neuman zdenek píše:Takle prý vypadá ,labutí péro![]()
tak s tim nemám problém, mě se žigul vždycky líbilLogan píše:"Řidiči Volv jsou lidé, jenž si vždy přáli vlastnit žigula, ale báli si to přiznat. Minulá volva jsou hnusná, podmotorovaná a žravá zvěrstva. Současná jsou o něco méně hnusná, podmotorovaná žravá zvěrstva. Jeho řidiči jsou v podstatě mentální mrzáci se zbytnělými egy jenž se opájejí pocitem vlastní rádobyvýjimečnosti, který zakrývá fakt že byli při koupi napáleni.Však on je číňan naučí !"
Já jsem zas mohl pěknýho polákaOndra. píše:tak s tim nemám problém, mě se žigul vždycky líbilLogan píše:"Řidiči Volv jsou lidé, jenž si vždy přáli vlastnit žigula, ale báli si to přiznat. Minulá volva jsou hnusná, podmotorovaná a žravá zvěrstva. Současná jsou o něco méně hnusná, podmotorovaná žravá zvěrstva. Jeho řidiči jsou v podstatě mentální mrzáci se zbytnělými egy jenž se opájejí pocitem vlastní rádobyvýjimečnosti, který zakrývá fakt že byli při koupi napáleni.Však on je číňan naučí !"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé