wickey píše:štuple od kopačiek. duvenblejt.
to víš, to jsou už pořádný maminy a ne ty devatenáctky, co jím šalíš mozky s kabrioletom...
wickey píše:štuple od kopačiek. duvenblejt.
a 2 sms od Chucka NorriseLachtan píše:
Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana
Tak to se nedivím,že trefili ledovec.Taky se mi ruce rozklepaly.neuman zdenek píše:Takhle prý vypadaly nýty na Titanicu
tvl jak vajgle od startekneuman zdenek píše:Já nevím zkus toLachtan píše:To by chtělo podrobný průzkum
Mě zas celkem pobavil odklon na tý E30 v pozadí druhýho obrázkuAirbus380 píše:Při víkendových závodech na Mosteckém autodromu. (Volvo tam žádné bohužel nebylo) Ale tohle fakt pobavilo.. obuto na závodních pneu.
a co měl pod kapotou?Airbus380 píše:Při víkendových závodech na Mosteckém autodromu. (Volvo tam žádné bohužel nebylo) Ale tohle fakt pobavilo.. obuto na závodních pneu.
Jezdej ruzny veci...dali píše:Mě zas celkem pobavil odklon na tý E30 v pozadí druhýho obrázkuJestli to neni nějakej crash, tak fakt nechápu.
co chceš na atmosféře čipovat? to spíš mohl mít třeba jiné svody, sportovní filtr....i když je pravda, že ty policejní passaty jsou taky vyhnaný na větší výkon a je to stejný motor. Jak tohle posilováni přes čip u atmosfér funguje?Airbus380 píše:pod kapotou byla V6.....Ale asi čiplá, jelo mu to slušně,
Uživatelé procházející toto fórum: andemix, Paťa, Romulusw, Vizibable