Ale heliny mají svoje výhody, dokumentovat cokoliv (třeba kolonu na srazu) pak vypadá famózně.
Někde byl takto zdokumentovanej sraz miníků, nádhera, ale už sem to bohužel nenašel...

si ma zle pochopil, ale to nevadi... RC predsa lietas pre zabavu, ale ked ti to praskne o zem (alebo do stresnej konstrukcie ked zle odhadnes vysku) a praskne ti to na zem, tak ti ostavaju len oci pre plac.Urvanej píše:lucki: nevim kolik toho máš nalítáno, ale já něco jo a zrovna říkat "ona je to sranda" při manévrech, kdy má helinu každou chvíli jinak natočenou je dooost odvážné. Sám sem něco málo nalítal, ale vzhledem k tomu, že mi to párkrát o zem prásklo(mojí blbostí), jsem se zase vrátil k letadlům a autům, je to levnější
Ale heliny mají svoje výhody, dokumentovat cokoliv (třeba kolonu na srazu) pak vypadá famózně.
Někde byl takto zdokumentovanej sraz miníků, nádhera, ale už sem to bohužel nenašel...
metju píše:joo z toho vznikaj moc hezký záběry, i když na dokumentaci je lepší Quadrocopter, pohyby jsou plynulejší a v pohodě unese digitální zrcadlovku... Když se to pak hezky sestříhá vznikaj super záběry... Třeba jak se baví mládež na severu![]()
že když si objednáš 3ks, tak dostaneš jako bonus parní čističMarekV píše:napisal som jej, som zvedavy co odpise
MarekV píše:napisal som jej, ze ci mi pomoze ked zapojim te zarovky 2, ze mam zastcku aj vazdu
MarekV píše:napisal som jej, ze ci mi pomoze ked zapojim te zarovky 2, ze mam zastcku aj vazdu
kua, to vyzera dobre, ja mam zastrcky 3 a jednu dokonca rozdvojenu, cize 4 a tak pri uspore 25% s jednou ziarovkou by som mohol jazdit s T6 zadarmo a to sa uz za 60 euro oplati..::Philip::.. píše:pak Ti prece bude eRko jezdim za 6.7l benzinu na 100kmMarekV píše:napisal som jej, ze ci mi pomoze ked zapojim te zarovky 2, ze mam zastcku aj vazdu
a ještě jednu v kufruMarekV píše:napisal som jej, ze ci mi pomoze ked zapojim te zarovky 2, ze mam zastcku aj vazdu
hayney píše:a ještě jednu v kufruMarekV píše:napisal som jej, ze ci mi pomoze ked zapojim te zarovky 2, ze mam zastcku aj vazdu
Kód: Vybrat vše
Dobry den prajem
mam v aute zasuvu na zapalovac aj vzadu na zadnych sedackach. Mohol by som pouzit toto zariadenie 2x? Kolko percent sa da takto usetrit.
dakujem za info
Marek
Kód: Vybrat vše
to nefunguje tak ze cim viac stabilizatorou zapojis tak tym viac usporu phm nadobudnes ale uplne staci jedno lebo jedno spravi stabilny obvod v aute ak mas zaujem tak sa ozvi
mbm píše:kua, to vyzera dobre, ja mam zastrcky 3 a jednu dokonca rozdvojenu, cize 4 a tak pri uspore 25% s jednou ziarovkou by som mohol jazdit s T6 zadarmo a to sa uz za 60 euro oplati..::Philip::.. píše:
pak Ti prece bude eRko jezdim za 6.7l benzinu na 100km
Normálne že poctivý predajca!MarekV píše:twe tak som dufal, ze povie aby som si kupil 2 modre ziarovky
Co je na tom směšného??martines píše:řekl bych, že to patří sem.http://auto.aukro.cz/skoda-rapid-cabrio-i2926299387.html