Prudce elegantní upevnění snímače otáček je moje práce - koupil jsem v Rakousku za pětadvacet nepojízdnou sedmičku na díly a potřeboval jsem jenom vyzkoušet, jak vrčí motor. Vrčel moc pěkně, tak jsem ji postavil na značky a jezdí s ní moje paní.
Auto má najeto 139.000km, posledních šest let stálo - pro rakouské servismeny byl vadný snímač otáček evidentně oříšek.
Na provizorní upevnění snímače jsem dočista zapomněl...
škoda, že je to bušovka. Jinak vypadá jako skvělý masturbační podklad. Stando, nemůžeš prosím někam nahodit pár fotek té Tatrovky? Ideálně nějaké videjko, se zvukem toho úžasného motoru?
_________________ Vozy: V960 3.0 24V rv1995, automat
Krédo: Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat. J.Werich, Kratší už to nejde... Luckybeef
mr1 píše:škoda, že je to bušovka. Jinak vypadá jako skvělý masturbační podklad. Stando, nemůžeš prosím někam nahodit pár fotek té Tatrovky? Ideálně nějaké videjko, se zvukem toho úžasného motoru?
Jak vyčistit obrazovku ?
Čištění vnitřku obrazovky počítače
Je třeba často odstranit prach uvnitř obrazovky.
Je to mnohem účinnější než tkaniny ...
Každých 30 dnů, je nutné vyčistit obrazovku počítače uvnitř.
Mnoho lidí ignoruje tuto skutečnost a neví jak na to.
Výrobci využijí této neznalosti aby zvýšili jejich prodej.
Chceš-li vyčistit obrazovku zevnitř, stačí kliknout zde a
pohybuj s myší. Je účinný a funguje to.
Krédo: Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat. J.Werich, Kratší už to nejde... Luckybeef
Výzkumníci provedli ohledání, jak vypadá mraveniště pod zemí. Do
mraveniště nalili 10 tun řídkého betonu, což trvalo tři dny. Poté,
když cement zatvrdl a vymodeloval strukturu mraveniště pod povrchem
země, začali výzkumní pracovnici odkrývat hlínu. Trvalo týdny než se
dostali do hloubky osmi metrů, kde byly nejspodnější prostory.
Mraveniště zabírá plochu 50 metrů čtverečních. Dálnice mezi menšími a
většími středisky vypadají jak navržené od nejlepších inženýrů
architektů. Všechny tunely mají výbornou ventilaci a orientaci. Je to
důkaz o vynikající společenské organizaci přežívající miliony let.
Vzhledem k letošní amnestii upozorňujeme občany na skutečnost, že kolednické skupinky Tří králů budou na většině území republiky složeny ze tří Baltazarů.
Petr74 píše:Vzhledem k letošní amnestii upozorňujeme občany na skutečnost, že kolednické skupinky Tří králů budou na většině území republiky složeny ze tří Baltazarů.
Skynet a T850 by záviděli Tak hezky sehraní roboti
na novu seriu sa brutal tesim. zacina sa vysielat od 27 januara. vcera som si pozrel "special" top gear 50 rokov jamesa bonda. vyborne to bolo, hlavne ako hovorili o historii aut a ako sa dostali do filmu.