Rožneš světlo a cigána zastřelíš.

Já ti řidám taky jednohoHonza píše:To nemá chybu
https://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&vq=medium#t=125
video už pár let znám, ale "playlist" mě dostalst_Andy píše:Reakcia na zrušenie WoW účtu od mamy:
To je Samaritán z HellBoye ne???hobous píše:Tohle by se ti určitě hodilo
Nedával jsi sem někdy už nějaké fotky s touhle kráskou u tvého volva, ale oblečenou? I když mám pocit, že to tehdy byla černovláska...hayney píše:nevím, kam s tím, tak sem
raklama na spajanie znaciek <> a volvo?hayney píše:nevím, kam s tím, tak sem
To byl Starhoc, jestli myslis tohleTom480 píše:Nedával jsi sem někdy už nějaké fotky s touhle kráskou u tvého volva, ale oblečenou? I když mám pocit, že to tehdy byla černovláska...
Jo, zrovna jsem to hledal.. Ale místo je podobné a myslím, že ani postava té černovlásky není k zahození...tomasss píše:To byl Starhoc, jestli myslis tohleTom480 píše:Nedával jsi sem někdy už nějaké fotky s touhle kráskou u tvého volva, ale oblečenou? I když mám pocit, že to tehdy byla černovláska...
to jsem nebyl já, ale pamatuju si to taky. sakra, kdo to byl...starhoc nebo tak nějakTom480 píše:Nedával jsi sem někdy už nějaké fotky s touhle kráskou u tvého volva, ale oblečenou? I když mám pocit, že to tehdy byla černovláska...hayney píše:nevím, kam s tím, tak sem
Jo, starhoc. Koukni se o 4 příspěvky výše.hayney píše:to jsem nebyl já, ale pamatuju si to taky. sakra, kdo to byl...starhoc nebo tak nějak
Uživatelé procházející toto fórum: Sadam