Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BOSON píše:Taková šílenost, až to děsí.....
Opraveno. A co teď?
Jediný co by mě na tom děsilo je to, že to někdo kdo má základní/střední vzdělání hned neprokoukne
je nutno lidi naučit poznávat čísla a znaky karet... no
_________________ Vozy: V960 3.0 24V rv1995, automat
Krédo: Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat. J.Werich, Kratší už to nejde... Luckybeef
Urvanej píše:Přiznávám se, že až když jsem si přečetl "zopakujte si to", tak mi to docvaklo, ale chvílku ve mě hrklo, to zase jako jo.
Jsem naprosto racionálně založený člověk, přesto věřím, že na světě je pár lidí, kteří prostě vědí "trochu víc" než my ostatní....jsem si ale na 100% jist, že netráví čas očarováváním exelovských souborů
During a recent password audit by Microsoft and Google, it was found that one person was using the following password: "MickeyMinniePlutoHueyLouisDeweyDonaldGoofySacramento". When asked why she had such a long password, Sarah Palin said she was told that it had to be at least 8 characters long and include at least one capital.
Českí archeológovia v Egypte zobudia múmiu.Múmia sa na nich pozerá a hovorí:"Kto ste a čo chcete?"
"My sme archeológovia z Českej republiky a prišli sme preskúmať túto pyramídu."
"Vy ste z Česka?"pýta sa múmia.
..."Áno."
"Aha.A čo Helenka, ešte spieva?"
Pátek 18:30
Manžel: "Drahá, co kdybychom si udělali senzační víkend?"
Manželka: "Jasně, miláčku? Co mám udělat?"
Manžel: "Kup mi basu piva a odpal k matce."
_________________ Bylo CITROEN BX 1,6 TRI
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Je VOLVO V40 1,8 16v B4148S r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 535 VIRAGO r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 750 VIRAGO r.v. 1993
Je KAWASAKI VN 800 CLASIC r.v. 2003
Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Hé, ty pyčo, naval něco vod Algýdy."
Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: "Magnum, vole."
Lukaso píše:Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Hé, ty pyčo, naval něco vod Algýdy."
Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: "Magnum, vole."
Magnum s volověnejma voříškama,vole
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Lukaso píše:Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Hé, ty pyčo, naval něco vod Algýdy."
Magnum s volověnejma voříškama,vole
A zmáčknout oba kohoutky najednou.
_________________ Bylo CITROEN BX 1,6 TRI
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Je VOLVO V40 1,8 16v B4148S r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 535 VIRAGO r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 750 VIRAGO r.v. 1993
Je KAWASAKI VN 800 CLASIC r.v. 2003
Hippie nastoupí do autobusu a všimne si že tam sedí krásná mladá
# jeptiška. Přisedne k ní a po chvíli se jí zeptá jestli by s ním chtěla mít
# sex. Ne odpoví jeptiška.'Jsem zasnoubená Bohu'. Potom vstane a
# vystoupí na příští zastávce.
# Řidič autobusu zaslechne tuto konverzaci a zavolá mladého hippie.
# 'Já ti poradím, jak ji dostat. Ona se chodí modlit každou noc na
# hřbitov. Převlékni se do nějakého bílého hávu s kapucí, přidelej si
# plnovous a řekni jí, že jsi Bůh.
# Hippie se rozhodne že to zkusí a čeká na hřbitove ješte ten
# večer. Já jsem Bůh a musíš mít se mnou sex!', řekne mladé jeptišce
# a ta bez váhání souhlasí.
# Bože, prosím ale pouze anální sex, protože jsem slíbila
# představené, že navždy zůstanu panna.'
# Hippie souhlasí a zneužije ji. Když je po všem, sundá si kapuci a
# plnovous a vítězne hlásí : Ha,ha, ha, já jsem hippie!'
# Jeptiška si sundá čepec: 'Ha, ha, ha, já jsem autobusák!