Komu po tomto videu připadají auta neekologické ?Danniel74 píše:MAŠINKY. Něco pro milovníky spáleného dehtu... heslo hlavně ekologicky![]()
v těch tancích na konci soupravy si asi veze naftu, co?Danniel74 píše:MAŠINKY. Něco pro milovníky spáleného dehtu... heslo hlavně ekologicky![]()
Chlape na to jsem taky koukal alespoň 3x za sebou. Pluh před mašinou je brutální, je vidět, že jsme ve střední Evropě pěkně změkčilý... všechno nám vadí, 20 čísel sněhu, trochu kouře z motoru ...zoid píše:Tak z mašinek je super taky toto:
A toto:
Řekl bych, že po cestě odepíšou tak 15% z přepravovaného paliva ...THOmasoj píše:v těch tancích na konci soupravy si asi veze naftu, co?Danniel74 píše:MAŠINKY. Něco pro milovníky spáleného dehtu... heslo hlavně ekologicky![]()
The most scary byl ten s motorkou, to bych se bál přejít i pěšky.zoid píše:Tak pojedete raději autem, po svých nebo na motorce?
jedna z nich táhne vlak, druhá předehřívá palivo a třetí jede jen tak na volnoběh, pro případ, že by se jedna z těch dvou rozsypalaDanniel74 píše:Co ale nechápu, že 3 mašiny zapojený v sérii a každá hulí naprosto jinak, všechny humusně černě, ale jedné se z komínů valí líné chuchvalce a další tryská "gejzír". Jako kdyby každý motor jel na jiné otáčky. Rozumíte tomu někdo??
Tak ho založ!PLJARDA píše:paráda![]()
, jenom si myslím že na takové videa by zde mněl být topik s názvem ZAJÍMAVOSTI (můj názor)
když to přehoděj co se o to staraj , tak ho tím i založí né , já tam tolik tich věcí nedávám , byl to jenom návrh , nebo se Ti v tom zdálo něco směšné???raolsa píše:Tak ho založ!PLJARDA píše:paráda![]()
, jenom si myslím že na takové videa by zde mněl být topik s názvem ZAJÍMAVOSTI (můj názor)
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé