Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.

nebude to tym, ze 2. polovica dat sa nachadza vo vajicku ?eLzyx píše:hele nějak mi nesedí to, že buňka má 75MB gen. info a spermie jen 37,5MB ... to je nějak málo na to, aby se přenesli komplet data. Nebo spermie má interně nějakou komprimaci dat?
BudeSergej píše:nebude to tym, ze 2. polovica dat sa nachadza vo vajicku ?eLzyx píše:hele nějak mi nesedí to, že buňka má 75MB gen. info a spermie jen 37,5MB ... to je nějak málo na to, aby se přenesli komplet data. Nebo spermie má interně nějakou komprimaci dat?
Proboha co si měl z přírodopisu?!eLzyx píše:aháá, já myslel, že jak vajíčko tak spermie nese komplet informace. A při početí se z každého nosiče dat vyháže 50% zbytečných dat, pak se to prožene..... :?
Sotva prolezl protože ho zajímalo jen rozmnožování savců, za to z výpočetní techniky měl za jedna.vit.soucek píše:Proboha co si měl z přírodopisu?!eLzyx píše:aháá, já myslel, že jak vajíčko tak spermie nese komplet informace. A při početí se z každého nosiče dat vyháže 50% zbytečných dat, pak se to prožene..... :?
NemuseleLzyx píše:
Ale pro jistotu se tomu věnuju jen v té zkoušecí rovině, protože jakmile bych dotáhl studium této kapitoly ke zdárnému konci, na nějakou dobu bych se musel rozloučit se studiemA co jsem slyšel od těch, co už mají kapitolu rozmnožování zdárně za sebou, tak ani heslo "opakování matka moudrosti" neplatí
![]()
zdá se, že ano. Vypadá to na pěkně rozverné dítkoTomas BB, SK píše:Myslim ze mne sa tato kapitola docela povedla![]()
No to je. Sa divim ze mam este vsetky packy a vypinace na svojom mieste. By si mal vidiet ako s mojou neterkou "řadili" v otcovom formane. Za cca 30 minut mu z toho narobili kulnicku (odtrhnute dvierka na schranke v pristrojovke, vypadane tlacitka na ovladanie svetiel, zlomena packa na stierac /si maly myslel ze je to fofrpaka ako na nasom trabante ... /)eLzyx píše:zdá se, že ano. Vypadá to na pěkně rozverné dítkoTomas BB, SK píše:Myslim ze mne sa tato kapitola docela povedla![]()
![]()
btw ... má luxusní bundu, tu jste mu šili aby ladil k volvu?
v tomhle není nad plazmu - bývá kryta kvalitním a odolným sklem.
Tak tohle je super
chraň náš pánbůh.... tfuj chce se mi blejt z představy, že by to jednou takhle dopadlo. To raději toho presidenta Čunka.martinopel píše:Sice to je ve vtipech,ale chraň nás panbůh před touto možnou realitou.
https://www.stream.cz/video/66566-novoro ... a-cr-2014/
Podívej se na amerikuRobertissimo píše:chraň náš pánbůh.... tfuj chce se mi blejt z představy, že by to jednou takhle dopadlo. To raději toho presidenta Čunka.martinopel píše:Sice to je ve vtipech,ale chraň nás panbůh před touto možnou realitou.
https://www.stream.cz/video/66566-novoro ... a-cr-2014/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé