[streamcz]546962[/streamcz]
Petr74 píše:Černobyl
Lachtaní edit: obrázek odstraněn, protože není ani srandovní a ani vtipný ani kdyby šlo o fotomontáž![]()
Asi jsem už viděl příliš mnoho masakrů, úrazů, neštěstí a postižení, na to, aby jsem to považoval za humorné - obzvláště když se to týká dětí...Petr74 píše:No nic, asi máme rozdílnou hranici smyslu pro humor, nepřišlo mi na tom nic špatnýho...
Nejlepší jsou osmdesátky. Jednu mám doma a nemůžu se jí pořád nabažit.doktor píše:Nebuď úchyl a jdi do pořádný sedmdesátky
A co rovnou devadesátku?maldini píše:Nejlepší jsou osmdesátky. Jednu mám doma a nemůžu se jí pořád nabažit.doktor píše:Nebuď úchyl a jdi do pořádný sedmdesátky![]()
![]()
Znáš nějakou schopnou a zachovalou?martinopel píše:A co rovnou devadesátku?
No s optimálními mírami se špatně hledá.maldini píše:Znáš nějakou schopnou a zachovalou?martinopel píše:A co rovnou devadesátku?
Hlavně s malím nájezdemmartinopel píše:No s optimálními mírami se špatně hledá.maldini píše: Znáš nějakou schopnou a zachovalou?
Myslíš jako 90-60-40 ???martinopel píše:No s optimálními mírami se špatně hledá.
Popřípadě zajištěn byt 2+1 metrodcestydvahlubokejLachtan píše:Myslíš jako 90-60-40 ???martinopel píše:No s optimálními mírami se špatně hledá.
90 let na světě, 60 mega na kontě a 40tky horečky ???![]()