vo.eLachtan píše:proč by ne - prostě ho na sebe obléknešPLJARDA píše:... ale nedokážu si představit sebe v tom autíčku![]()
![]()

vo.eLachtan píše:proč by ne - prostě ho na sebe obléknešPLJARDA píše:... ale nedokážu si představit sebe v tom autíčku![]()
![]()
jj a bývá to i horšípepino cz píše:A něco ze života
To je v pořádku, to má za tu písničku od Tří sesterkoch píše:musel jsem![]()
už nějakej rok ho používám a název považuju za velice trefnejLukaso píše:Na druhou stranu...tento trh je vůbec podivný. Koukal jsem, že se docela rozmohla značka(?) toaletního papíru GRAND FINALE...a nezlobte se na mě, ale utírat si pr*el papírem značky GRAND FINALE mi přijde fakt úchylný
a pointa?st_Andy píše: WTF?!
Když se jede něco takového něčím jako šádule, tak se mačkaj i čudlíky o kterých nikdo netušil že tam jsou...EarlSin píše:a proč má zapnutý stěrače??
Co bys chtěl od koncernovýho řidičetomasss píše:Taky dobrej jantar...
Ten má asi IQ stejné jako ten blb z předchozích příspěvků (co vystartoval na ty policajty) ---> tzn. v lepším případě stejně vysoké jako datumtomasss píše:Taky dobrej jantar...
Hezky sepsáno:tomasss píše:Taky dobrej jantar...
Ten poslední obrázek je naprosto výstižný...VanThomas píše:aby bylo jasno vodkud je ten pikard![]()
bohužel patřím k té skupině lidí, kteří měli tu čest s našimi sousedy trávit dlouhé pracovní měsíce v cizinědoktor píše:Anketa mezi obyvately USA:
We asked common american people, if they have any problem with great amount of Polish imigrants ?
answers:
30% - Yes, I have problem with it
70% - Nie mam s tym problem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé