Ninja faktor se WipeOutu nemůže rovnatpepino cz píše:Tak něco podobného ted dávaj na prima cool-ninja faktor.![]()
![]()
![]()

Ninja faktor se WipeOutu nemůže rovnatpepino cz píše:Tak něco podobného ted dávaj na prima cool-ninja faktor.![]()
![]()
![]()
Spíš bych řekl, že v hlavě přeskočínowickey píše:manik mel trochu nadychano
Lachtan píše:To je masakr![]()
![]()
![]()
Dovolím si oponovat - ať se děje, co se děje, tak přeci nemůžu takhle vystartovat na policajty (je jedno jestli státní nebo městské) - kdyby ho na místě odpráskli, tak se jim vůbec nedivím - spíš žasnu nad jejich zdrženlivostímr1 píše:No, nevidíme do toho! Oni sice pochopitelně neudělali nic nezákonýho, ale nevíme, co se tam stalo. Já to dokážu pochopit, s měšťáka mám jen ty nejhorší zkušenostiChovají se jako nadřazený hovada a opravdu šikanují. Já sem přesvědčen o jejich zbytečnosti. Botičky může rozdávat třeba někdo z celé řady nezaměstnaných, měřit rychlost na koncích vesni také. A prudit, šikanovat a nasírat, to umí opravdu nejlépe.
Dzambor píše:https://www.stream.cz/video/564968-utok-na-strazniky
kks debil napadne ich fyzicky, zdrapili ho a picuje na nich...spravne pani policajti.
na tom je určitě něco pravdy , ale svoje chování musíš sám ovládat a při jeho výřečnosti bych netipoval chlast nebo , že by mu přeskočilo , pán trochu asi zasmažil a neudržel se na uzděmr1 píše:No, nevidíme do toho! Oni sice pochopitelně neudělali nic nezákonýho, ale nevíme, co se tam stalo. Já to dokážu pochopit, s měšťáka mám jen ty nejhorší zkušenostiChovají se jako nadřazený hovada a opravdu šikanují. Já sem přesvědčen o jejich zbytečnosti. Botičky může rozdávat třeba někdo z celé řady nezaměstnaných, měřit rychlost na koncích vesni také. A prudit, šikanovat a nasírat, to umí opravdu nejlépe.
Dzambor píše:https://www.stream.cz/video/531511-top-gear-nejmensi-auto-na-svete
tak toto je dooost huste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sa z toho chlapa raz postim smiechom
proč by ne - prostě ho na sebe obléknešPLJARDA píše:... ale nedokážu si představit sebe v tom autíčku
Asi tak. At uz byl v pravu nebo ne, posral si to sam kdyz se choval agresivne a behem tech peti minut na ne vychrlil snad vsechny nadavky, co mel ve slovniku. Jeho pritelkyne tam bercela nejspis proto, ze ho zna a vi jakej je nervak a bala se toho, jak to dopadne. Jeste muze dekovat policajtum ze byli tak krotci.Lachtan píše: Dovolím si oponovat - ať se děje, co se děje, tak přeci nemůžu takhle vystartovat na policajty (je jedno jestli státní nebo městské) - kdyby ho na místě odpráskli, tak se jim vůbec nedivím - spíš žasnu nad jejich zdrženlivostí![]()
![]()
![]()
vo.eLachtan píše:proč by ne - prostě ho na sebe obléknešPLJARDA píše:... ale nedokážu si představit sebe v tom autíčku![]()
![]()
jj a bývá to i horšípepino cz píše:A něco ze života
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé