Středověká krčma na ČeskéPLJARDA píše:Brňáci určitě vědí ve které hospodě si na něj musej dávat pozor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Středověká krčma na ČeskéPLJARDA píše:Brňáci určitě vědí ve které hospodě si na něj musej dávat pozor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak,tak,takjou81 píše:Středověká krčma na ČeskéPLJARDA píše:Brňáci určitě vědí ve které hospodě si na něj musej dávat pozor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No a já to nepoznal a to bejvám tak 500-600m od ní,ale nějak mě to tam ani neláká,nevím proč.Omluva Brnu,ale raději ke švejkovy na plzeňPLJARDA píše:Středověká krčma na ČeskéPLJARDA píše:Brňáci určitě vědí ve které hospodě si na něj musej dávat pozor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to byla spis reakce na par postu vys..Tom480 píše:A co na něm mělo být vtipného? Odkaz na stránky popisující Zyklon B použitý pro vraždění židů v koncentrácích mě moc vtipný nepřipadá.wickey píše:nekdo me smazal muj nevinny odkaz![]()
Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
Výsledek jakéhokoliv odečtu je delitelný devíti. Takže jsou to všechny násobky devíti až do čísla 81 - ty mají vždy stejný symbol.VanThomas píše:Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
Jednoduše - vědí, že ti mohou vždy vyjít jen určitá čísla a u nich je vždy stejný symbol.
Ať počítáž jak chceš tak výsledek je vždy násobek 9VanThomas píše:Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
schválně jsem to dělal alespon 20x,pokud to spočítáš,vždy to vyjde.I jinej symbol!!!VanThomas píše:Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
Protože při každém zobrazení stránky se vybere jiný symbol pro čísla, která mají vyjít, pro násobky 9 je ale vždy stejný. Ostatní čísla mají symboly náhodně, protože ta nejsou důležitá.pepino cz píše:Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
schválně jsem to dělal alespon 20x,pokud to spočítáš,vždy to vyjde.I jinej symbol!!!
ok,tak si to otevři,spočítej si číslo 99-9+9=18,99-18=81 a pak jine příklad,tak at tam je jinej symbol.Vyšlo mi to pokaždýTom480 píše:Jednoduše - vědí, že ti mohou vždy vyjít jen určitá čísla a u nich je vždy stejný symbol.
Např.
10-(1+0)=9
11-(1+1)=9
12-(1+2)=9
13-(1+3)=9
...
19-(1+9)=9
60-(6+0)=54
61-(6+1)=54
62-(6+2)=54
63-(6+3)=54
...
69-(6+9)=54
Tato čísla tedy jsou vlastně násobkem 9 - 9,18,27,36,45,54,63,72,81.
Jednoduché, milý Watsone.
A HáááááááááááTom480 píše:Protože při každém zobrazení stránky se vybere jiný symbol pro čísla, která mají vyjít, pro násobky 9 je ale vždy stejný. Ostatní čísla mají symboly náhodně, protože ta nejsou důležitá.pepino cz píše:Počet možnejch výsledků je celkem malej, u nich je vždycky stejnej symbol...starej fór
schválně jsem to dělal alespon 20x,pokud to spočítáš,vždy to vyjde.I jinej symbol!!!
a ma vyborny vkusMartas píše:Santa existuje ....vyfocen radarem.......![]()
Teoreticky kebyze notebookove komponenty nemaju odpor a tym padom nevytvarali by teplo bolo by to aj mozne. ked nema suciastka odpor tak ma 100% ucinnost. alebo trepem hovadiny?Sergej píše:Predlzenie vydrze notasu.
B je správně, supravodivost při pokojové teplotě ještě neumíme... (kdo ano nechť se hlási tady)Dzambor píše: Teoreticky kebyze notebookove komponenty nemaju odpor a tym padom nevytvarali by teplo bolo by to aj mozne. ked nema suciastka odpor tak ma 100% ucinnost. alebo trepem hovadiny?
A má pravdu předsedost_Andy píše:...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], kaza.xx