2 E.R.: vtípek s vykolejeným vlakem mě naopak pobavil a připomněl mi jeden prastarý klip mého oblíbeného Trabandu od Páji Junka. Vlak v něm ale místo korpulentnější dámy vykolejí indiáni...
_________________ Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '90 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
Není to s těma indiánama trochu rasistický?
Tak ať nejsem pozadu:
Texas... školní autobus... černoušci a běloušci se cpou do autobusu a začnou se rvát, kdo bude sedět na předních sedadlech. Když vtom vyskočí řidič a říká:
"No tak, děti, chovejte se někdy jako dospělí. Dělejte třeba, že jste všichni modrý. No, a teď si ty světle modrý sednou dopředu."
Petr Marek píše: 20 kvě 2022 08:45
Docela ubohé, ale k tvojí profilovce se to hodí.
Petře, Petře...
Někdo má rád holky, jiný zase vdolky
Každému vyhovuje a pobaví něco jiného (já osobně třeba nepovažuji za nic vtipného ani zábavného, když sem někdo postne slintajícího Zemana s nějakým komentářem, ale nějak moc to nekomentuji - toleruji a respektuji, že někdo má i jiný vkus - notabene tady ve Vtípkách a srandičkách).
Mám rád vtipy od Kantorka stejně jako od Urbana a zrovna tak mám rád černý či jinak nekorektní humor.
To, že máme my dva na některé věci rozdílný názor, je sice fakt, ale no a co - jako kdyby o něco šlo
Já nemám potřebu komukoliv vnucovat svůj světonázor a Tobě bych doporučovat totéž
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
A nebo se konečně naučit řídit, i když je vožralá - když už si to nedokáže odpustit. Chlast za volant sice nepatří, ale asi všichni ve svém okolí máme nějakého "střelce",
kterýmu je 50 - 80 let, najezdil v konečném součtu miliony km a nikdy nic neposral....ani s trojkou v žíle.
A pak jsou dyliny, které po flašce prosecca zbouraj sousedovi plot, no.
Nejvíc těhle "bezpečnejch" a přesto úplně vožralejch řidičů je asi v řadách rybářů.
Petrův zdar!
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG